24. huhtikuuta 2013

Valmiina lentoon

Eilen käytiin pitkästä aikaa Neran kanssa hallilla. Edellisenä iltana siellä oli ollut Heidi-Maria Puolakan koulutus ja rata oli jätetty paikoilleen, joten sitähän me lähdettiin sitten pätkissä kokeilemaan. Nerppu oli erittäin innokkaana hommassa mukana ja ohjautui hyvin. Pari vaikeaakin kohtaa selvitettiin kunnialla, vaikka muutama toisto siinä tarvittiin :D Rimat pidin matalalla, koska mistä sitä tietää, jos mukana oli pari salamatkustajaa... (Ensi viikolla sitten tiedetään salamatkustajien kohtalo, alkuviikosta ultraan!)


Tänään oli Nopan vuoro päästä hallille. Pääpaino treeneissä oli tällä kertaa agilityssa. Alkuun otin sivulletuloa ja tokoliikkeitä, koska Noppa näytti niin malttamattomalta – sellaisesta mielentilasta en halunnut palkita välittömästi putkirallilla. Noppa rauhoittui heti, kun se muisti taas mitä hallilla tehdään ja tarjosi hienosti sivulletuloa ja katsekontaktia.


Tokotuokion jälkeen vein makupalakipon pitkän suoran putken päähän. Lähetin putkeen ja Noppa meni putkea vauhdikkaasti suoraan kipolle. Koska tämä sujui heti hienosti, otin yhtälöön mukaan yhden hypyn (rima maassa). Jätin nopan istumaan hypyn taakse ja menin itse putken suun viereen ohjaamaan putkeen. Hyvin sujui tämäkin harjoitus ja sitä toistettiin muutama kerta, ohjasin eri puolilta.

Loppuun otettiin kahta vierekkäistä hyppyä ja harjoiteltiin valssia. Älyttömän hyvin tuo pentu seuraa ohjausta jo nyt, vaikka sillä ei ole vielä haisuakaan siitä, mitä me oikeastaan tehdään :D Palkkasin lelulla ja sitä sitten retuutettiin antaumuksella.

Huomenna pentukurssille treenailemaan ja siitä raporttia myöhemmin :)



Pitäisi ottaa uusia kuvia, mutta ainakin viikon verran on vain satanut vettä. Tänään aurinkokin on näyttäytynyt, mutta missä on kamera silloin, kun sille olisi käyttöä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti