28. huhtikuuta 2013

Pentuja...!

Tänään käytiin Neran kanssa ultrassa kurkkimassa salamatkustajien kohtaloa ja näkyihän siellä elämää :) Viisi pentusta bongattiin ja nyt alkaa Oikea Odotus.

Laskettu aika on kesäkuun 3. päivä.



Viikonlopun ajan Nerppu oli tosi laiskalla tuulella, nukkui vain ja kuorsasi antaumuksella :D Ruoka on maistunut huonosti viikon ajan, entiset herkut eivät kelpaa, eikä nappulaa suostu syömään ollenkaan. Puurolinjalla ollaan menty ja sitä Nera sentään suostuu syömään vähän. Puuroa ja kanaa. Toivon mukaan ruokahalu palaa pian entiselleen :)

Nisät ovat hieman turvonneet, mutta muuten tiineys ei tässä vaiheessa näy vielä ulkoapäin mitenkään. Viikon parin päästä alkaa varmasti näkymään jo. 



Viikonloppu vietettiin Muhoksella ja uusia kuvia koko sakista huomenna luvassa :)




6 kommenttia:

  1. Mainio tuo alempi kuva! "Nyt sitä makkaraa tänne ja vähän äkkiä, kuuletkos!" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Belginpennut ovat melkoisia riiviöitä :D Nämä kuvat on Neran sisaruksista, ylemmässä kuvassa taitaa olla veli Cima ja alemmasta en ole ihan varma kuka siinä repii lahjetta :DD

      Poista
  2. Onnittelut positiivisista pentu-uutisista! Pörröisiä belgejä kuvissa - meillä karvat vaan katoaa sitä mukaa kun jalkaa tulee lisää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Jokos MacGyver alkaa olla koipeliini-vaiheessa...? Pitääkin käydä kurkkimassa tuoreimmat kuvat :)

      Poista
    2. Kävin katsomassa uusimmat kuvat ja onpa teidän pentu upean punainen! Tervuissa nykyään harvemmin näkee noin kaunista punaista turkkia :)

      Poista
  3. Koipeliinivaiheessa kyllä ollaan kovaa vauhtia. Lieneekö kanssa-asujien vaikutusta mutta ilmeisen sporttisempi malli sisaruksiinsa verrattuna, ketunpoikanen. :)

    VastaaPoista