9. huhtikuuta 2013

Tauon paikka

Kyllä se pitää sitten hyväksyä, että nyt ollaan oikeasti agilitysta tauolla. Kävin tänään hallilla koko konkkaronkan kanssa, taka-ajatuksena katsoa olisiko Jadesta Nerpulle tuuraajaksi, mutta vaikka intoa ja tekemisenhalua piisaa (vauhdista nyt puhumattakaan), niin kyllä tuo lääkitys vaikuttaa sen verran tasapainoon, että en uskalla Jaden kanssa esim. kontakteja treenata.



Nera taukoilee epävirallisesti ultraan asti.  Ohjatuissa emme käy nyt, mutta käydään itsekseen ottamassa erilaisia tekniikkatreenejä ilman hyppyjä. Nera sai tänään juosta putkirallia ja tehdä takaakiertoja siivekkeellä. Olihan se mielissään, pitkän tauon jälkeen :)

Viimeisenä sitten tämä minun tämänhetkinen agikoirani, Noppa 4kk :D Otin Nopan kanssa putkea, pujottelua (keppien hakemista, yhden välin kiertäminen) ja hyppyä (rima maassa). Pentu oli taas ihanan innokas ja vauhdikas. Se oli heti hallille päästyämme ihan innoissaan ja juoksi oitis autosta päästyään hallin ovelle minua odottelemaan. Nopan kanssa seuraavat treenit ovat torstaina, pentukurssilla.



Agissa Nopan kanssa alamme seuraavaksi opettelemaan irtoamista namialustalle. Voi olla, että Noppa on sen verran ahne ja vielä aavistuksen malttamaton, että namialustan kanssa treenatessa tarvitaan apuohjaajaa :D





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti