18. huhtikuuta 2013

Ihana kevät

Otsikko on sarkastinen. Miten kevät onkin aina mielikuvissa silkkaa linnunlaulua ja auringonpaistetta...? Tämä jatkuva vesisade ja kuraiset koirat eivät liity siihen mitenkään, ne ovat vain todellisuutta :D Ja sheltin kanssa tuon kuran määrän kyllä huomaa... Toki belgitkin pääsevät tassujen pesulle joka lenkin jälkeen, mutta Noppa täytyy pestä kauttaaltaan :P Ja jotenkin niin sääli viedä vastapesty koirapentu ulos, kun tietää miltä se taas näyttää lenkin jälkeen...

Tältä näytti pari viikkoa sitten...

Tänään ei päästy pentukurssille, koska olen ollut sairaana. Sen sijaan tokoiltiin vähän itseksemme. Harjoiteltiin samaa perushuttua mitä aikaisemminkin ja bonuksena näyttelyjuttuja (pöydällä seisominen ja hampaiden tarkastaminen). Noppa oli pätevä.

Kesäksi ilmoitin Nopan tokon alkeiskurssille. Pohdin pitkään pentujatkokurssin ja tämän tokon alkeiskurssin välillä, mutta uskon, että tokon alkeet ovat Nopalle sopiva kurssi. Päästään pitemmälle noissa tokojutuissa ja syksyksi sitten haetaan ryhmäpaikkaa tokopuolelle. Ikä ei vielä riitä agin alkeisiin, vaan se menee loppuvuodelle/alkuvuoteen 2014.

Ja tältä pitäisi näyttää parin viikon päästä (5.5.2010)

Neran pentuprojektissa viikkoja on noin kaksi ja puoli takana astutuksesta. Se on ollut erittäin hellyydenkipeä ja tavallista ahneempi, ja joitakin pieniä ulkoisiakin merkkejä tiineydestä voisi ehkä olla havaittavissa, mutta ei mitään selkeää. Piinallinen odotus jatkukoon...! :D




2 kommenttia:

  1. Kyllä se kurakausi menee ohi ja linnunlaulu ja auringon lämpö voittaa. :) Tampereella pahin on jo ohi, enää ei ihan joka lenkin jälkeen tarvitse käydä suihkuttamassa kuratassuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se menee ja kovaa vauhtia hanget ovat täälläkin sulamassa :) Eiköhän kohta päästä tuohon alemman kuvan keväiseen fiilikseen!

      Poista