1. huhtikuuta 2013

Nera astutettu!

Huh huh, mikä päivä...! Olin klo 11:sta asti järkkäilemässä KAS:sin mätsäriä ja kehäsihteerinä pienille aikuisille, pennuille ja BIS-kehässä. Hommaa riitti siis ja onhan tuota varten toki tehty etukäteisjärjestelyjäkin. Mielestäni päivä oli onnistunut ja toivottavasti osallistujillekin jäi tapahtumasta hyvä mieli :)

Puoli kuuden aikaan alkuillasta saatiin halli siivottua ja lähdettiin sitten samoilla tulilla treffeille Judon kanssa. Nera kun on tosiaan kääntänyt häntää jo pari päivää, niin lähdettiin testaamaan joko aika olisi suosiollinen. Nera oli erittäin innostunut Judon näkemisestä, mikä oli ensimmäinen hyvä merkki. Siinä se hetken aikaa kutsui Judoa leikkimään ennen kuin alkoivat tositoimiin ja olivatkin pian jo sitten nalkissa. Kokonaisuudessaan treffit kestivät noin 30 minuuttia ja ensikertalaiset suorituivat hommasta hienosti.


Kuvassa nuoripari poseeraa Viitasaaren näyttelyn saaliin kanssa, missä Nera oli VSP ja Judo ROP. Nera-parka on ihan kalju kuvassa, mutta tämä oli ainoa yhteisposeeraus, mikä koneelta löytyi... :D

Nyt vasta jännitys alkaakin, kun odotellaan tuottaako treffit tulosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti