14. toukokuuta 2013

Näyttelytreenit

Eilen kipaistiin hallille NäTo-treenejä varten. Epäilin, että nätöily omalla hallilla voi olla pikkaisen kiihdyttävää Nopan mielestä, mutta lähdettiin silti treenaamaan. Menomatka hallille sujui hienosti, Noppa ei välittänyt juuri ollenkaan autoista tai pyöräilijöistä :) Kyllä siitä vielä kunnon koirakansalainen tulee! :D

Treenien alkuun Noppa vähän piippasi ja olisi ollut kovasti taas menossa moikkailemaan ihmisiä ja muita koiria. Rauhoittui kuitenkin hyvin ja malttoi keskittyä näyttelytreeniin, eli seisomiseen ja juoksemiseen ja seisomiseen ja juoksemiseen :D Oli melko lämmin ilma ja hikihän siinä tuli handlerille, kun juostiin kolmiota ja ympyrää.

Sain tosi hyviä neuvoja Nopan esittämiseen :) Suurin ongelma tällä hetkellä on se, että Noppa ei malttaisi seisoa, kun tuomari lähestyy. Sama tokon luoksepäästävyydessä, Noppa haluaa tervehtiä. Innokkaasti. Sitä pitää treenata kovasti jatkossa, naksuttimen avulla.

Treenien vetäjä toimii itse kehäsihteerinä ja meinasi, että pentuluokissa tuomarit vielä tykkää noin innokkaista ja avoimista shelttipennuista, joten meillä on aikaa opetella viilipyttymäisempi suhtautuminen ennen junnuluokan korkkausta :) Junnuihin mennään loppuvuodesta tai mahdollisesti vasta Kajaaniin ensi vuonna. Sitä ennen käydään muutamassa pentuluokassa näytillä ja kierretään mätsäreitä ja opetellaan esiintymistä :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti