23. toukokuuta 2013

H-hetkeä odotellessa

Mammakoiralla alkaa olla vähän tukalat olot: noin puolitoista viikkoa enää laskettuun aikaan ja ilmatkin ovat lämmenneet sen verran, että ison massun kanssa elely on vähän vaivalloista. Onneksi h-hetki lähestyy vauhdilla. Ensiviikolla Nera lähteekin mammalomalle toisen omistajansa luokse, siellä on pennuille vähän paremmat tilat kuin omassa kaksiossani. Onneksi asutaan samassa kaupungissa, niin voin poiketa pentuja ja mammaa katsomaan useasti :)



Nerpun mammatauon aikana keskitytään sitten Nopan tokoiluihin ja agilityyn. Torstaina meillä alkaa tokon alkeiskurssi, jota odotan innolla ja tarkoitus on myös käydä hallilla omatoimitreeneissä viikottain. Yhdessä hakuporukassakin olisi tarkoitus Nopan kanssa pistäytyä – Nerppua tuuraamassa.

Tänään käytiin hallilla treenaamassa irtoamista ja valssia. Noppa oli todella hyvin kuulolla ja ohjautui hyvin. Irtoamista harjoiteltiin kolmen hypyn (rimat maassa) ja putken suoralla, palkkana putken päässä oli patukka. Valssitreeniin siirsin hypyt vierekkäin ja siitä ohjasin vielä putkeen.

Vauhtia ja innostusta piisaa sen verran, että on tärkeää muistaa harjoitella myös paikallaoloa esteen takana. Kerran Noppa karkasi esteille palkkaa hakemaan, enkä todellakaan halua, että se ottaa moisen sikailun tavaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti