4. maaliskuuta 2013

Noppa 3kk

Itseasiassa tämä postaus on päivän etuajassa, mutta huomenna on sen verran kiirettä ja menoa kaikkialle, että parempi hoitaa tärkeät päivitykset alta pois nyt, kun siihen on aikaa :)

Noppa on siis nippanappa 3kk nyt. Sen kunniaksi mitattiin ja punnittiin tyttö. Huonolaatuinen vastavaloon räpsäisty kasvukuvakin napattiin – itse en voi olla kameran takana, kun olen Noppaa "esittämässä". Kivasti Noppa jaksaa jo seistä, eikä alustakaan haittaa oli se sitten liukas arkkupakastin tai keittiön pöytä. Pönöttämisen jalo taito on kovasti harjoittelun alla :D

Niin ja ne mitat olivat seuraavat:
säkäkorkeus n. 29cm
paino 3,5kg

Jännä nähdä minkä kokoinen Nopasta kasvaa. Midi-korkeus on toiveissa, se täyttynee, mutta yli 40cm ei tarvitsisi kasvaa ;)


Eilen Nopalla oli hauska päivä, kun sen pentukamu Rölli oli meillä kylässä. Nämä kaverukset jaksaa ja jaksaa ja jaksaa leikkiä keskenään. Kyllä pennulle parasta seuraa on toinen pentu. Aikuiset koirat innostuvat välillä Nopan kanssa leikkimään, mutta Röllin kanssa leikit kestävät tuntikausia – välillä saatetaan ottaa 10min torkut ja sitten taas jatketaan.



Neran kanssa on aksattu viime kirjoituksen jälkeen kahdesti, kerran ohjatuissa ja kerran itseksemme, mutta niistä ei ollut oikein mitään sen kummempaa raportoitavaa. Juoksukontakteja puomille harjoitellaan ja tiukempia takaakiertoja.

Juoksutauon ajaksi olen miettinyt lainakoiran pyytämistä, mutta sopivan koiran löytyminen on hankalaa ja aikataulujen yhteensovittaminen on kaikista suurin ongelma. Jadea en voi ottaa Nerpun sijaiseksi ainakaan nyt, kun lääkitys on aloitettu, mutta ehkä jos juoksutauko venyy mammalomaksi, niin Jadekin olisi jo tolkummassa kunnossa... 

Nättimys Nerppuli

Jaden lääkitys on aiheuttanut hieman väsymystä ja tasapaino-ongelmia, mutta nuo sivuoireet ovat vain hetkittäisiä ja suurimman osan ajasta Jade on ihan normi-jattunen. Nopan kanssa se on leikkinytkin jo hieman, mutta Jade/Nerppu-parivaljakko on sen verran yhteenhitsautunut yhdistelmä, että siihen ei juuri kolmatta pyörää kaivata.


Noppa sai ekat rokotukset viime viikolla ja kunhan tehosterokotteet saadaan, niin lähdetään käymään Pohjois-Suomen Shelttien näyttelytottumustreeneissä ja shelttilenkillä. Sitä odotellessa... :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti