22. maaliskuuta 2013

Pentuja/pentuja

Keskiviikkona käytiin Nopan kanssa Akuutin pentukerhossa. Bussimatka sujui tälläkin kertaa ongelmitta, Noppaa meinaa vaan alkaa nukuttaa juuri silloin, kun ollaan jäämässä jo pois kyydistä.

Pentukerhossa Noppaa kiinnosti lähinnä muut ihmiset. Ei niinkään toiset pennut, vaan se kierteli tyytyväisenä moikkailemassa kaikkia ihmisiä ja suukkojakin auliisti jakeli. Oli ehkä vähän liikaa hulinaa pienessä tilassa, jotta Noppa olisi innostunut leikkimään ja muutenkin nuo ihmiset ovat Nopalle se ykkösjuttu.

Akuutin fb-sivuille oli ilmestynyt tutunnäköinen naama: meidän Noppa pääsi valokuvaan ja Viikon Söpöstelijäksikin mainittiin :D Alla lainattu kuva.


Tänään kävimme sitten ihan pentutreffeillä ja leikkikaverina Nopalla oli tutun rodun edustaja, belgipoika MacGyver. Onhan nuo belgilapset suloisia, siitä ei pääse mihinkään :)


Tällä parivaljakolla leikit sujuivat hyvin, kun kokoeroa ei ollut juurikaan ja molemmat ovat vauhdikkaan sorttisia menijöitä.

Lisää kuvia tulossa loppuviikosta galleriaan, jahka pääsen käsittelemään otoksia oikealle tietokoneelle ja oikealla kuvankäsittelyohjelmalla. Tällä vanhalla koneella viitsi mitään alkaa tuhraamaan...

Nera, 6kk

Nerallekin oli vähän extraa tiedossa tänään. Kävimme Akuutissa otattamassa proget ja huomenna kuullaan sitten tuloksia ja ollaan piirun verran viisaampia siitä, missä juoksun kanssa mennään ja milloin tärppipäiviä olisi syytä odottaa :)

Kuljeskelimme myös kaupungilla ja on kyllä ilo omistaa rauhallinen ja fiksu aikuinen koira. Eräs rouva halusi moikata Nerppua, ja hänen ihastunut kommenttinsa oli, että "onpa se kiiltävä"...! :D Kyllä kyllä...


2 kommenttia:

  1. Noi satunnaisten koiranmoikkaajien kommentit on ihan parhaita. Meidän naapuritalon mummo, jolla ei ihan taida enää muisti olla terävimmillään, kehuu aina sitä, kuinka Tuisku on niin puhdas. Pitäisi kirjoitella kommentteja ylös, niistä saisi ihan hauskan listan vuosien saatossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, nuo on monesti sellaisia, joille saa hihitellä myöhemminkin :D Hyvä mieli tuostakin kommentista tuli, vaikka vähän hassu olikin – kehuksihan se oli tarkoitettu ja sellaisena me sen otamme :)

      Poista