24. maaliskuuta 2013

Keppi ja porkkana

Nyt meillä on harjoiteltu kosketuskepillä parin päivän ajan. Ostin Mustista & Mirristä juurikin tuon alemmassa postauksessa mainitsemani Trixien kosketuskepin teleskooppivarrella ja naksuttimella, ja nopeasti Noppa hoksasi idean. Nyt ollaan vielä naksuteltu kepin koskettamisesta ja kepin seuraamista on aloiteltu :)


Myös Neran kanssa olen harjoitellut kosketuskeppiä, sekin hoksasi melko nopeasti mistä palkka tulee. En tiedä kuitenkaan otetaanko keppiä vakituiseen käyttöön Neran kanssa vai kokeillaanko sen kanssa jotain yksittäisiä liikkeitä parannella kepin avulla. Jade ei innostunut kepistä ollenkaan; se ehtii tarjota niin sataa eri temppua, että kepin tökkääminen ei tule sillä mieleenkään. Tai jos tulee, niin viimeisenä kaikkien muiden temppujen jälkeen... Tässä tapauksessa kummallakaan ei riitä kärsivällisyys, ei koiralla, eikä ohjaajalla :P


Galleriaan lisäsin muutaman kuvan MacGyverin ja Nopan leikeistä, vaikka kuvien laatu jätti toivomisen varaa... Valkoinen hanki, vauhdikkaat kohteet ja pilvinen sää eivät tällä kertaa olleet kovin hyvin yhdistelmä säätöjä hakiessani. Oppia ikä kaikki ja niin edelleen :D


Ensiviikolla Noppa saa tehosterokotteet niskaansa ja kun 4kk rapsahtaa mittariin, niin mitataan tyttö. Saatan mitata sen jo aikaisemminkin, kun omaan silmään se näyttää taas kasvaneen kovastikin. Toivon mukaan kasvu tasaantuu pian ja Noppa jää sallitun korkeuden paikkeille. Ei se nyt maailmaa kaada, jos korkeutta tulee liikaa, mutta Noppa on muuten niin sievä, että mielellään sitä näyttelyissäkin käyttäisin.







4 kommenttia:

  1. Ihana Noppa! :) Ite oon miettiny kans naksuttimen käyttöä, mutta vielä en ole päätöstä tehny. Täytyy toivoa, että saataisiin tälläviikolla joku kunnon kuva Atlaksesta, jossa oikeasti rakenne näkyisi :) En omista kunnon kameraa, niin hankala ottaa. Nää kuvat on kyl kivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naksuttimen käyttö kyllä kannattaa sheltillä, kun ne on niin vilkkaita ja nopeita oppimaan. Ainakin Nopan kanssa siitä on ollut hurjasti hyötyä onnistumisten merkkaamiseen ja Noppa onkin nopeasti oppinut liikkeitä.

      Tuo kosketuskeppi on itselleni ihan uusi juttu, mutta sekin on kyllä mielenkiintoinen kapistus ja varmasti hyödyllinen esim. seuraamisen opettamisessa.

      Seisomiskuvia on kyllä lähes mahdoton ainakin tässä vaiheessa ottaa ilman apuja. Tuossa alimmassa kuvassa Noppa seisoo ihan vapaasti, katselee mihin kaverit menee, mutta muissa rakennekuvissa tarvitsen jonkun joko kuvaamaan tai "esittämään" koiraa. Ei vielä riitä pennun kärsivällisyys poseeraamisessa :D

      Poista
  2. Voi hyvänen aika, miten näppärän näköinen pikkusheltti! Ihana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiitos! On se kyllä näppärä ja ihana, vaikka ihan itse sanonkin :D

      Poista