8. maaliskuuta 2013

Tätä päivää

Muutama varsin tuore kuva sekalaisesta sakista, joka koostuu omista ja siskoni koirista. Tämä jengi ihmisineen vietti vauhdikkaan vuorokauden yhdessä ja pennut leikkivät keskenään lähes tauotta... Malttoivat ne sentään yöllä nukkua, mutta heräsivät kuuden aikaan jatkamaan painimatsia.


Belgiakoilla piisasi myös vauhtia, mutta niiden riekkuminen sentään loppuu sisälle tullessa :P


Itse olen järkkäilemässä KAS:sin mätsäriä (linkki ja linkki) ja sponsoreita hankkinut kyseiseen tapahtumaan. Mätsäri pidetään 1.4 ja toivon mukaan saadaan mukava tapahtuma aikaiseksi. Kaiken etukäteisjärjestelyn lisäksi olen tuolla kehäsihteerinä sitten, joten tekemistä riittää.

Nopan oma mätsäriura alkanee myös huhtikuun puolella. Pitäisikin hommata näyttelyhihna jo valmiiksi. Tuo pentunäyttely, jota olen suunnittellut, saattaa jäädä väliin, koska Nerpun laskettu aika osuu siihen lähipäiville – jos ja kun astutus onnistuu ja pentuja olisi tulossa siis... :)

Tässä vielä näitä muita pentuja...





2 kommenttia:

  1. Hyvin näyttää Noppa ja Rölli taitavan koiraleikit, kokoerosta huolimatta :)

    Tsemppiä mätsärijärjestelyihin. Itsekin olen ollut mukana siinä touhussa ja tekemistä tosiaan riittää. Toivon runsasta osanottoa tapahtumaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noppa ja Rölli ovat kyllä erittäin hellyyttävä parivaljakko ja ihan bestiksiä :) Tosi mukava, että lähipiirissä on suurinpiirtein samanikäinen pentu, niin on Nopalla samanhenkistä ja yhtä energistä seuraa :D

      Mätsärihommia riittää vielä kovastikin ennen itse tapahtumaa, mutta ihan mukavia hommiahan ne on :)

      Poista