22. helmikuuta 2013

Oh what a beautiful morning...

Ihana aamu. Aurinkoa, pakkasta 11 astetta. Koirat lenkitetty ja suunnattiin Nerpun kanssa hallille, matkalla päätettiin "oikaista" Kuivasjärven poikki, koira vapaana, itse tallustelin hitaasti perässä. Tällaisiin aamuihin voisi hyvinkin tottua... :) Tuo aurinko on vain se muuttuva tekijä, johon ei ikävä kyllä itse pysty vaikuttamaan, mutta kevättä ja valoa kohti mennään. Siitä varmaan tämä yltiöpositiivinen fiiliskin kumpuaa.



Neran kanssa oli tarkoitus ottaa tietty rata, jonka piirsin valmiiksi edellisenä iltana. Päädyin kuitenkin vähän sinne-päin-toteutukseen, mutta pääpiirteittäin saatiin juuri sellaiset treenit aikaiseksi kuin pitikin. Ohjelmassa oli puomi-putki-rysää, takaakiertoja, valsseja, keppejä erikseen. Neralla oli vauhtia ja itsekin olin kohtuuhyvin kartalla, ainakin ajoittain ;) Hauskaa oli ja hyvin Nera suoriutui radasta, ainoastaan tuota puomin alla olevaa putkea (tarkoitus siis mennä puomille) sai hinkata useampaan otteeseen – putkella on vain maaginen imu Nerppuun, vaikka yritinkin parhaani mukaan ohjata puomille.

Tokojutuista otettiin AVO-luokan hyppyä, joka oli tosi hyvä. Tokoa pitäisi treenata nyt useammin ja tavoitteellisesti/suunnitelmallisesti, kun tarkoituksena on kokeisiinkin meno jossain vaiheessa ja se AVO-luokan korkkaus. Yhdelle tokokurssille olen Neran kanssa menossa, mutta edelleen nuo juoksu-asiat antavat odottaa itseään...



Nopan kanssa ollaan naksuteltu maahanmenoa, istumista, seisomista, sivulletuloa + perusasentoa ja paikallaoloa. Namipalkan kanssa Noppa on ehkä hieman malttamaton, mutta lelupalkan kanssa jaksaa keskittyä pitempään. Treenituokiot ovat max 10 min kerrallaan ja pari tokoilusessiota per päivä.

Jaden lääkitys aloitettiin ja toistaiseksi ollaan selvitty ilman sen kummempia sivuoireita. Toki takana on vasta pari päivää lääkkeitä, joten mahdolliset sivuvaikutukset saattavat ilmaantua myöhemmin. Tänään lääkäri soittaa Jaden virtsanäytteestä ja sitten meillä on kontrollikäynti noin kuukauden päästä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti