13. maaliskuuta 2013

Pentukerhossa

Tänään Nopalla oli jännä päivä: hyppäsimme alkuillasta bussiin, käppäilimme keskustassa ja sieltä suuntasimme eläinlääkäriasema Akuutin pentukerhoon. Kaikki aivan uusia kokemuksia Nopalle.

Bussimatka taittui ongelmitta, mitä nyt pentu olisi ollut morjenstamassa jokaista kanssamatkustajaa joka käänteessä. Loppumatkasta se olisi jo ottanut pikkutirsatkin, mutta matka loppui liian lyhyeen ja jäätiin kyydistä keskustassa. Pakkasta oli rapiat 20 astetta ja hirveä viima, mikä syväjäädytti meikäläisen heti bussista ulos hypättyämme. Noppaa ei niin kylmä haitannut, kun oli hirveästi mielenkiintoisia juttuja katseltavana ja ihmeteltävänä. Reippaana pentu kulki keskustan vilinässä :)

Sitten pentukerhoon, missä pienten puolella oli 6-7 pupeloa leikkimässä. Alkuun Noppaa jänskätti vähän uudet koirakamut, kaikki ihmiset se kävi heitti moikkaamassa ja pusuttelemassa. Vähän aikaa muiden leikkejä tarkkailtuaan alkoi Noppakin leikkiä – ja komennella toisia :P



Mukava reissu pennulle ja ensi viikolla uudestaan samat kuviot. Nopastahan tulee vielä oikein pätevä citykoira, oikein pätevän maalaiskoiran lisäksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti