20. maaliskuuta 2013

Vielä ehtii

Koska tärppipäivät eivät osuneet eiliselle, niin kävimme vielä tänään hallilla. Eilen oli ollut meidän ryhmän ohjatut treenit, joten kun heti aamusta hallille ehdimme, oli eilinen rata vielä paikoillaan :) Sitä en hoksannut katsoa netistä, että miten rata oli oikeasti tarkoitus mennä, mutta teimme sitten mielikuvituksellisia variaatioita radasta.

Radalla oli putkia ja hyppyjä. Putkia taisi olla neljä ja niiden keskellä oli läjä hyppyjä sikinsokin. Hypyille tein erilaisia kulmia, takaakiertoa ja takaaleikkauksia ja valssia. Välillä onnistuin, välillä en ihan :D Nerpussa oli kiitettävästi vauhtia ja loppuun hyödynsin hyvää virettä tokoiluun. Otettiin jääviä ja seuraamista.

Halllilla oli myös lyhyt U-muotoinen rata: kepit-pussi-putki-hyppy-keinu. Nerppu teki hienot kepit kummaltakin puolelta ohjattuna ja jäin tarkoituksella itse hieman jälkeen, että Nera sai pujotella lopun itsenäisesti.

Jade vasemmalla ja Nera oikealla, BFF


Mitenhän tässä malttaa pitää taukoa agista, jos ja kun astutus onnistuu...? Saa nähdä pitääkö minun tosiaan kaivaa Jade naftaliinista ja alkaa sen kanssa käymään harjoittelemassa. Lainakoirakin olisi valmiiksi katsottuna, mutta emme ole vielä ehtineet Tatin kanssa käydä hallilla kokeilemassa miten meidän yhteistyö pelittää.




Kesäksi en hae paikkaa ohjatusta ryhmästä, sen verran optimistinen aion olla = Nerpun mammaloma. Nopalle kesäksi suunnitelmissa on pentujatkokurssi tai tokon alkeet ja agia treenataan sitten itsenäisesti.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti