9. kesäkuuta 2015

Huoltopäivä

Eilen koiria hemmoteltiin ja hoidettiin, kun Fysiotuksen Saara kävi meillä kotikäynnillä. Noppa ja Nera pääsivät hierottavaksi, ja Jadea hoidettiin laserilla.

Nopalla oli lavat kovasti jumissa ja samoin oikea reisi. Minusta se onkin liikkunut välillä vähän jäykästi, joten hieronta tuli enemmän kuin tarpeeseen. Itsekin hieron ja jumppaan ja lämppään koirat säännöllisesti, mutta eipä sitä voi edes verrata ammattilaisen käsittelyyn. Nopalle hieronta teki hyvää. Se heitti heti iltalenkillä helpommin raville, ja peitsaili selvästi vähemmän.


Illan treenit jouduttiin jättämään väliin, koska Noppa tarvitsi lepoillan. Pitää käydä itseksemme treenaamassa huomenna.

Nerallakin oli jumeja, mutta ei se niin juntturassa ollut kuin Noppa. Jadelle kokeiltiin laserhoitoa. En vielä osaa sanoa vaikuttiko se mitenkään mihinkään. Yöllä Jade oli levoton ja ilmeisesti hoito pisti ainakin kuona-aineet liikkeelle, koska Jaden piti päästä monta kertaa illan aikana pissalle. Laserhoito aloitettiin varovasti, koska ei ole täyttä varmuutta siitä miten laser sopii epileptikon hoitoon.


Kyllä sitä voi joskus olla kateellinen omille koirilleen :D En edes muista milloin olisin itse päässyt viimeksi hierojalle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti