2. huhtikuuta 2015

Kohti kesää, kohti kokeita

Rally-tokon ALO-AVO-kurssi päättyi viime torstaina, mutta huhtikuu vielä rallataan Katjan opeissa ja keskitytään AVO-kyltteihin. Toiveena olisi startata AVO-luokassa heinäkuussa, mutta sitä ennen pitäisi saada koepaikka viimeiseen ALO-kokeeseen (ja sieltä tietty se hyväksytty tulos), mutta harmittavasti kokeita on alkukesästä todella vähän...

Tänään treenattiin mukavaa rataa, jossa ei varsinaisesti mitään ongelmakohtia ollut. Meidän pitää vielä harjoitella sivulta eteenistumista, koska avoimessa luokassa ylimääräistä apuaskelta ei saa käyttää. Ajattelin pyöritellä kosketuskepillä tätä, pitäisi vain muistaa harjoitella kotonakin.

Luonnollisesti nyt harkataan enemmän tokojuttuja, kun ensimmäinen kahdesta kokeesta, johon olen Nopan ilmoittanut, on jo tässä kuussa. Tokossa meillä on aika hyvin pakka hallussa (kop kop). Ennen koetta pitää lisätä palkattomuutta ja harjoitella paikkista monipuolisesti.

Tällä viikolla meillä ei ollut ohjattuja tokoja, vaan niiden sijasta oli tokon vapaavuoro. Enhän minä sellaista muistanut, mutta ehkä ihan hyvä niin. Ei välttämättä olisi tullut lähdettyä hallille itsekseen palloilemaan, ja meillä oli ihan oikeasti tosi hyvät treenit, joissa sain harkata juuri kaikkia niitä liikkeitä mitä pitikin. Harkattiin hyppyä eri tavoin (mm. pallopalkalla), otin putkeen jäävät ja luoksetulon, seuraamista narupallopalkalla, paikallaolon takapalkalla (toimi). Ennen kaikkea olen tyytyväinen siihen, että saatiin aikaiseksi treenit, joissa palkkaus oli erilaista ja yllättävää ja Nopalla oli ihan hirmuhauskaa.

Näillä eväillä eteenpäin.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti