27. huhtikuuta 2015

Nerppu-aksaa

Nerppu pääsi hurvittelemaan hallille tänään. Ajatuksena oli katsoa minkälaisella tyylillä se nykyään hyppää, mitä sen "ruuvijalka" tykkää ylipäätään agitreeneistä ja miten oma polveni kestää juoksemista.

Tein Neralle muutaman esteen radanpätkän, joka koostui kahdesta putkesta ja hyppyesteistä. Kontakteja en jaksanut alkaa yksinään raahaamaan hallin perältä, joten ne jätin suosiolla pois. Hyppyjen rimat laitoin kolmeenkymmeneen senttiin, varmuuden vuoksi. Mukava, simppeli ja aktivoiva treeni pitkän tauon jälkeen.

Tämä treeni olisi kyllä pitänyt saada videolle... Siinä mahdollisesti olisi ollut potentiaalia Hauskimmat Kotivideot-ohjelmaan :P Neralla oli varastossa pikkuisen patoutunutta energiaa, ja se suoritti rataa todella nopeasti, juurikaan välittämättä siitä minne sitä yritin ohjata. Hypyt se leiskautti kuin rimat olisivat olleet vähintään sen 60 centtimetrin korkeudella, ja putket juostiin suoriksi kirjaimellisesti :D Kontaktiesteiden uupumisen Nera ratkaisi kiipeämällä hallin seinän puista kehikkoa vasten...

Että sellaista. Itse en juuri päässyt edes juoksemaan, kun koiraa ei tarvinnut eikä ehtinyt ohjata... Pääasia, että oli hauskaa. Nera pääseekin nyt kesäkaudella hallille aksailemaan satunnaisesti ja katsotaan miten koiran ja ohjaajan koivet sen kestää, sekä tokoilemaan ja rally-tokoilemaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti