25. helmikuuta 2014

Tiistai-tokot

Tokotreenit tänään Taskilassa, treeniseurana Pamu & Pääsky, sekä Tiina & Kaapo. Ajatuksena oli tehdä vähän kaikkea hyvällä fiiliksellä ja varmistella sitä hyvää fiilistä myös paikallaoloon ja liikkeestä maahanmenoon.

Noppa oli kivassa vireessä ja teki varsin näpsäkkää seuraamista. Olen tosi tyytyväinen siihen, että olen saanut karsittua sen keulimisen ja poikittamisen pois, ja Nopan seuraaminen on todella kiva tällä hetkellä. Vahvistan sitä vielä kosketuskeppiharkoilla. Käännöksetkin oli todella hienot, mitä nyt täyskäännöksessä taisi vähän hypähtää.


Liikkeestä maahanmenoa tehtiin eri tyyleillä ja treenien loppuun sain melkein liikkenomaisia maahanmenoja (annoin vartaloavun). Tuossa pitää nyt palkkauksen avulla vahvistaa nimenomaan sitä jäämistä. Palkkausideoitakin pitää kehitellä ja ehkä kokeilla taas takapalkkaakin.

Lisäksi tehtiin kontaktiharjoituksia, merkkiä, ruutua, hyppyä (hyppyä myös osissa, mikä on tärkeää – tällä hetkellä projektina on se hypyn takana seisominen paikallaan, vaikka minä liikkuisin mihin tahansa), liikkeestä seisomista ja kaukojumppaa.

Ainoastaan ruututreenissä Nopalla vähän kuumui tunteet, tosin ihan ymmärrettävästä syystäkin. Treenasin sen kanssa ensin merkkiä ja siitä sitten heti perään ruutua: Noppa hakeutui ruututötsän taakse seisomaan ja turhautui, koska palkkaa ei tullutkaan. Tässä vaiheessa on ihan turha ja suorastaan pöljää treenata samoissa harkoissa ruutua JA merkkiä, ja vieläpä peräkkäin. Mutta aina ei tule ajateltua asioita, kun miettii "mitä muuta kivaa me vielä voitais tehdä"... :P

Tein myös useita lyhyitä paikkiksia, koska näytti siltä, että Noppaa kiinnosti kovasti treenikavereiden puuhat, eikä paikkista olla otettu pitkään aikaan häiriössä. Pikkuhiljaa sitten lisätään taas paikallolojen pituutta kovemmassakin häiriössä.

Tokoilut jatkuu torstaina.

3 kommenttia:

  1. Kiitos treeniseurasta! T. Harkkakamut helvetistä

    VastaaPoista
  2. Kiitos itsellenne :DD Helvetilliset harkkakamumme toivat mainiota häiriöharkkaa meille ;)

    VastaaPoista