4. helmikuuta 2014

Pitkästä aikaa aksaa

Palaillaan pikkuhiljaa normirytmiin treeneissä. Tässähän alkaa kohta oma kunto rapistua (entisestään), kun Nera ei ole harkkavahvuudessa. Pitää siis treenata Noppaa. Sitä aksaakin, muutenhan unohdan ne (vähätkin) ohjauskuviot kokonaan :D

Alkeiskurssi siirtyy myöhemmälle keväälle, joten pitää harkkailla itsekseen. Muutaman kaverin kanssa yritämme sopia yhteistreenejä, kunhan saadaan aikataulut kohdilleen :)


Tänään köpöteltiin Kuivasjärven hallille ja suunnitelmissa oli ottaa irtoamista putkiin ja hypyille, sekä tekniikkatreeniä, lähinnä valssia ja välistävetoa. Jonkinlaiset valmiit harjoitukset olisi ollut ihan kätevä raapustella valmiiksi, spontaaniuus ei aina ole Se Paras Juttu treenatessa. Ainakaan minulla :D Yllättävän hyvin pysyin kuitenkin suunnitelmissa, eikä tullut ahnehdittua liikaa.



Aloitettiin ihan irtoamisharjoituksilla. Ensin suorasta putkesta namialustalle, sitten U-putkesta. Harjoiteltiin myös putken pimeää päätä ja mukavasti Noppa irtosi putkelle etäisyyden kasvaessakin. Putkissa rallaaminen kuumentaa sen tunteita, vaikka mikää putkihullu se ei (vielä) olekaan. Otettiin sitten väliin hyppyjä ja neljän hypyn sarjaa namialustan kanssa. Esteet olivat ympyrän muodossa.

Loppuun otettiin tällaisella radan pätkällä irtoamista ja valssia. Erikseen tein välistävetoa rinnakkaisilla hypyillä.


Noppa malttoi hienosti! Muutamassa kohdassa pääsi turhautunu haukahdus, kun ohjasin epäselvästi tai olin myöhässä, mutta pääasiassa Noppa oli hiljaa ja hyvin kuulolla. Aksailut jatkuvat ensi viikolla :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti