7. helmikuuta 2014

Kontrollissa

Neran kanssa käytiin eilen kontrollikuvissa. Saatiin hyviä uutisia, eli leikkaus on onnistunut hyvin ja parantuminen todella hyvässä vauhdissa. Lasta poistettiin ja nyt alamme pikkuhiljaa lisäämään liikuntaa ja rasitusta. Jalan jumppaaminen on myös aloitettu ja kuntouttamiseen kuuluu myös fysioterapiaa ja uimista. Myös hangessa kahlaamista suositeltiin, joten nyt vain tarpeeksi syviä hankia etsimään.

Tilasin Back on Trackin kinnersuojan Mustista ja Mirristä, lämmittämään ja suojaamaan operoitua jalkaa. Sen pitäisi saapua ensi viikon alusta.



Noppa aloitti toisen juoksunsa nyt, edelliseen väli 7kk. Ohjatuista treeneistä tauko siis jatkuu, mutta juoksun alkamista on kyllä vähän odoteltukin – päästään niihin luustokuviin loppukeväästä. Nopalta peilataan silmät, tarkistetaan polvet ja kuvataan lonkat ja kyynärät. Siinä sitten loppukevääksi jännäämistä :P



Näyttää siltä, että pääsemme myös tutustumaan doboiluun. Järjestelen KAS:sille dobokurssia toukokuulle ja olen todella innoissani asiasta. Doboa on hirveän vähän täällä pohjoisessa tarjolla, joten uskoisin löytyvän muitakin kurssista kiinnostuneita :)



3 kommenttia:

  1. Hei
    Kerrohan sitten ihmeessä kokemuksia kinnersuojista! Itselläni on labbisnarttu, jolta poistettiin irtopaloja kintereistä. Nivelrikkoa ei nuorella koiralla vielä ole ja kintereet ovat toipuneet täysin leikkauksesta, mutta olen noita suojia pariin otteeseen katsellut ja harkinnut. On kuitenkin jäänyt ostamatta, kun kokemuksia en ole juuri kuullut ja pitäisi ehkä kysyä fyssarilta, että onko noista mitään hyötyä meidän tapauksessamme.

    Toipumisia potilaalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kinnersuoja on ollut nyt pari päivää käytössä ja meillä siitä on ollut huomattavasti apua, koska Nera on selkeästi "toispuoleinen" edelleen ja varaisi mielellään kaiken painon terveelle puolelle. Kinnertuki antaa sen verran tukea operoituun jalkaan, että sitäkin tulee käytettyä enemmän. Pikkuhiljaa sitten vähennän suojan käyttöä ja pidän sitä lähinnä ulkoillessa.

      Neralla kun on ne ruuvitkin tuossa jalassa pysyvästi, joten uskoisin, että kinnertuki tulee jäämään meille käyttöön pidemmäksikin aikaa ja varmasti talvisin siitä on hyötyä.

      Toipumisia teillekin :)

      Poista
  2. Paranemisia Nerppulille edelleen! <3

    VastaaPoista