16. helmikuuta 2014

Jälkikasvua treffaamassa

On nuo Neran ja Judon lapset sitten sieviä ja kivoja koiria, vaikka ihan itse sanonkin. Tänään treffattiin Iivoa (Taiga Doo's Into the Wild) ja Hallaa (Instant Karma), sekä pentujen iskää Judoa (Don Juan) Patelan rannassa. Nera ei päässyt mukaan vielä, koska se on edelleen remmilenkkien varassa ja Jade on sen verran kärttyinen muori, että sai sekin jäädä suosiolla kotiin. Minulla oli mukana vain kamera ja sain keskittyä kuvailuun ilman häiriöitä :D Harmi vain sää ei suosinut valokuvaussessiota taaskaan, mutta ainakin sain Iivosta ihan kivoja kuvia.

Iivo on kyllä todella komea nuorukainen, todella lupaava. Ja niin sosiaalinen ja kiltti.



Toivottavasti nähdään Iivo jossain näyttelyssäkin tulevaisuudessa. On kyllä perinyt molempien vanhempien parhaimpia puolia.

Komea Iivo-poika

Hallakin oli todella suloinen, vaikkakin isän ja veljen rinnalla luonnollisesti melko rimpula. Turkkia on vähemmän kuin mitä Neralla samassa iässä, mutta ilmeessä ja päässä on paljon äidin näköä.



Pennut ovat nyt kahdeksan kuukauden ikäisiä, joten kasvavat ja kehittyvät vielä. Mukava, että tänne Pohjois-Suomeenkin jäi muutama pentu, niin saa seurata niiden kehistystä ja kasvua hiukan tarkemmin kuin mitä pelkkien kuvien kautta. Toivon mukaan etelänkin pentuja jossain vaiheessa taas näkee :)



2 kommenttia:

  1. Kiva nähdä kuvia Neran ja Judon jälkikasvusta. Toivottavasti nään joskus N & J -lapsosia livenäkin. Reippaat belgialaiset on aina enemmän kuin jees. :) Hallan ilmeessä on tosiaan paljon Neraa ja Iivossa taas minusta Judoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iivo on hauska yhdistelmä molempia vanhempiaan ja Halla taas kovasti Neran näköinen :) Luonteeltaan ovat tosiaan mukavia tapauksia.

      Poista