24. helmikuuta 2014

Kevättä kohti

Nopan juoksut on nyt juostu. Jälkeenpäin ajateltuna näytti siltä, että Nopalla oli tärppipäivät noin 10. päivä juoksun alkamisesta. Tosin juoksun alkamisesta en ole ihan varma, koska Noppa putsaili itseään niin tehokkaasti. Nerakin aloitti juoksunsa viime viikolla (maanantaina tai tiistaina), joten edessä on vielä pari viikkoa juoksuja tässä taloudessa. Onneksi sentään Jade on leikattu...


Viime viikolla oltiin muutama päivä mökillä, ja siskonikin oli siellä omien koiriensa kera. Tilli (6-v belginarttu) ja Rölli (1-v estrelanvuoristokoira) sujahtivat laumaan melko hyvin – Neraa vain ärsytti se, että ei päässyt leikkimään Tillin ja Jaden kanssa, sekä se, että Rölli oli vähän turhan kiinnostunut sen juoksun tilasta. Noppakin tuoksui vielä Röllin mielestä hyvältä, mutta Rölli oli selkeästi enemmän kiinnostunut Nerasta.

Tilli
Rölli
Noppa vaanii Röllin keppiä
Noppa vaanii Tillin keppiä
Tänään käytiin Nopan kanssa Taskilan hallilla ottamassa agitreenit. Jatkossa muistan sen, että en lähde hallille suunnittelematta treenejä etukäteen. Mulle ei vain sovi nuo extempore-tehdäänpä-näin-harkat, ja tuskin ne vie koiraakaan eteenpäin, joten sinällään harkoista ei jäänyt hirveästi käteen. Tehtiin me helppoa radan tynkää ja ilonaiheita oli mm. miten hienosti Noppa irtoaa putkiin. Hypyille irtoamista pitää treenata vielä ja mielestäni hyppytekniikkaakin saisi opetella erikseen. KAS:sille on tulossa Ulla Kaukosen hyppytekniikkakurssi keväällä, sinne on mentävä ainakin kuuntelemaan ja katsomaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti