14. helmikuuta 2013

Ihmisen paras ystävä

Ystävänpäivän kunniaksi käytiin Mustin & Mirrin teemapäivillä ja treffattiin vielä ystäviäkin samalla reissulla. Pennulla oli pitkä päivä, mutta eipä se kovin väsyneeltä illalla vaikuttanut – lelunalle joutui hurjan riepottelun kohteeksi heti, kun kotiin päästiin ja muutenkin virtaa riitti :D



Mustissa ja Mirrissä oli paljon väkeä ja Noppa oli oikein reippaana siellä. Kävi kaikkien rapsuteltavana ja yhden bichonin kanssa vähän tutusteli. Noppaa kehuttiin rohkeaksi pennuksi ja sitähän se onkin.

Ei sieltä tietenkään päässyt tyhjin käsin lähtemään... Ostin Nopalle oman kongin ja liinan, jossa voin pitää sitä kiinni, kun ollaan jäällä tai metsässä. Noppa on sen verran itsenäinen tapaus, eikä luoksetulo ole vielä lähellekään satavarma, niin varmuuden vuoksi saa sitten ulkoilla liinassa. Kaikille koirille ostettiin vähän herkkuja ja Maukkaan raakoja pakastelihoja, sekä Jadelle kokeiluun Royal Caninin ruokaa. Kaikkea muutakin kivaa olisi voinut ostaa, mutta budjetti tuli vastaan :P


Shoppailu/sosiaalistamistuokion päätteeksi ajeltiin siskoni luokse kyläilemään. Siskon laumaan kuuluu kissojen lisäksi 4kk ikäinen estrelapoika Rölli ja 5-vuotias belginarttu Tilli.

Noppa ja Rölli ovat jo treffanneet aikaisemmin, mutta nyt kokoeroa oli jo melko paljon viime kertaan verrattuna. Rölli kasvaa hurjaa vauhtia – toki tuo ipanakin kasvaa, mutta pikkutirppahan se on kaikkien muiden rinnalla. Silti kaksikon leikit sujuivat hyvin ja Noppahan kyllä sanoo, jos leikki ei sitä miellytä ;) Ei ole mikään hiljainen hissukka nimittäin...



Nerakin pääsi leikkimään Nopan ja Röllin kanssa, ja Tillin kanssa vetivät rundia pitkin pihamaata. Jaden piti tällä kertaa ottaa iisimmin; sillä oli aamulla epikohtaus ja tassuakin vielä parannellaan. Tillin kanssa niillä on sen verran rajut leikit, että sai jäädä leikkimiset toiseen kertaan.



Jaden kanssa ollaan menossa tiistaina neurologille ja aloitetaan epilepsialääkitys. Reilut kolme vuotta Jade on sairastanut, mutta vaikka kohtaukset ovatkin lieventyneet, niitä on nyt ollut useammin. Nyt on hyvä aika kokeilla lääkitystä ja toivottavasti se tuo avun tilanteeseen.


2 kommenttia:

  1. Mainio pari nuo Noppa ja Rölli. Varsinkin toinen kuva on tosi hauska, siinä on vähän niinkuin osat kääntyneet päälaelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat kyllä hauska parivaljakko, majakka ja perävaunu :DD Leikit sujuvat hyvin kokoerosta huolimatta. Mielenkiintoista nähdä sitten miten nämä kaksi tulevat aikuisena juttuun :)

      Poista