5. helmikuuta 2013

Uusia tuttavuuksia

Tänään Noppa sai tutustua "laajennettuun laumaamme", kun lähdettiin metsälenkille Saaran ja koirien kanssa. Belgejä oli kahden sijasta neljä ja shelttimääräkin tuplaantui – siinä oli Nopalla ihmettelemistä :) Ihan reippaana pentu tutustui uusiin kamuihin, mutta ei se millään pysynyt toisten perässä, joten jäi sitten talsimaan joukon hännille meidän vähän hitaampien kanssa.



Hikka-sheltin kanssa Noppa pääsi leikkimään lenkin lopuksi. Onhan sen hyvä tavata noita saman rodun edustajia joskus, niin ei kokonaan muutu belgiksi ;)

Eilen Noppa sai harjoitella yksinoloa, kun lähdin illaksi koiraseuramme kokoukseen, jossa johtokunta valittiin uusiksi (itsekin lähdin mukaan varajäseneksi). Belgit toki olivat henkisenä tukena koiraportin toisella puolella, joten ypöyksin ei tarvinnut olla. Ihan hyvin oli ilta sujunut, eikä pahempia koiruuksiakaan ollut pentu ajankulukseen askarrellut. Tänään Noppa sai olla kotona yksinoloon totuttelemassa, kun meillä oli agitreenit Neran kanssa. Treeneistä palattuamme meitä vastaan köpötteli haukotteleva, venyttelevä pentu, joten tuskin sillä ainakaan hirveä hätä on ollut :)



Neran kanssa treenit sujuivat hyvin. Tehtiin kakkosluokan rataa kolmeen osaan pätkittynä ja siinä oli erikoisia putkikulmia ym. pähkäiltävää ohjauskuvioissa. Erittäin opettavaista jälleen kerran. Pitäisi vaan nyt alkaa kohottaa omaa kuntoa, että pysyy koiran perässä vauhdin kasvaessa. Neran juoksu ei siis vieläkään ole alkanut, eli treenit jatkuvat toistaiseksi...

Kuvat nyt tahtovat olla vähän Noppa-painotteisia, kun pennun kasvua on kiva seurata kuvien kautta, mutta pitää ottaa loppuviikosta muutama uusi kuva belgikaksikostakin :)




5 kommenttia:

  1. Haittaako, jos kommentoin joka postaukseen, että on se söpö? Kun eihän tässä muuta sanottavaa keksi, kun jää tuijottamaan kuvia ja huokailemaan awwwww -huokauksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD Ei tietenkään haittaa, kerron Nopalle terveiset :) Tuossa se just yrittää syödä mun tietokoneen johtoja...

      Poista
  2. Vastaukset
    1. :D Kyllä vain, näin "ikävästi" on päässyt tapahtumaan, että lauma on saanut lisäyksen ;)

      Poista