1. kesäkuuta 2013

Helteistä tokoilua

Suomen suvessa harvinaiset helteet ovat jatkuneet nyt jo toista viikkoa... Eilen oltiin jo 30ºC asteessa ja sisälläkin oli tukalan kuuma, vaikka verhot ja kaihtimet olivat kiinni koko päivän. Täällä nyt elellään vähän kuin peikot pimeässä, mutta tästä kämpästä tulee sietämättömän kuuma, jos verhoja vähän edes raottaa.


Nerppu lähti mammalomalle ja odotellaan sieltä sitten hälytystä, kun synnytys alkaa.

Nopan tokokurssi olisi alkanut viime torstaina. Tokoilut jäivät väliin, kun saatiin Nopalle aika maitohampaan poistoon eläinlääkärille samalle päivälle. Yläkulmahampaat ovat olleet tiukassa ja toinen niistä lähti alkuviikosta, mutta toinen ei liikkunut vieläkään juuri ollenkaan, joten päätettiin sitten poistattaa se. Onneksi niin, sillä hampaassa oli melkein sentin pituinen juuri...! Nyt on kaikki hampaat sitten vaihtuneet ja purenta näyttää hyvältä, kaikki hampulat löytyy sieltä mistä pitääkin.

Ruututreeniä

Tänään tokoiltiin Paulan ja Hirmujen seurassa tuossa läheisellä parkkiksella.

Otettiin perusasentoa ja seuraamista kosketuskepin avulla. Seuraaminen on edistynyt hurjasti, mutta otan edelleen sitä pikkupätkiä. Haluan vahvistaa oikeaa paikkaa ja hyvää virettä näin alussa.

Pääsky ja Poppanen

Ruutuharjoittelua otettiin kosketusalustan kanssa ja Noppa irtosi hyvin ja vauhdikkaasti alustalle. Saatiin vinkiksi, että voin vaikeuttaa harjoitusta palkkaamalla eri suuntiin.

Lisäksi treenattiin kontaktia, vaihtoja istumisesta maahanmenoon ja toisinpäin, luoksetuloa ja sivulletuloa. Loppuun otettiin lyhyt paikallaolo yhdessä Pääsky-belgin kanssa.


Intoa Nopalla oli välillä vähän liikaakin, mutta jos siltä puolivahingossa pääsi haukahdus, niin tekeminen loppui sitten siihen. En todellakaan halua, että ääntelystä tulee tapa, koska kokeissa siitä rokotetaan pisteitä. Vireen täytyy olla hyvä ja korkea, mutta mölyt pitää pitää mahssa :D

Lisää treenikamuja :D

Kiitos Pamulle kuvista ja treeniseurasta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti