15. kesäkuuta 2013

Kahdeksikon kuulumisia

Torstaina kävin katsomassa pentuja ja emoa, jota minulla on välillä kovakin ikävä...! Jotenkin sitä on niin tottunut omaan laumaansa, että yhden puuttuminen joukosta tuntuu hassulta. Onneksi viikot kuluvat nopeasti ja saadaan Nerakin sitten kotiin :)


Vielä kaikki pennut näyttävät melko samanlaisilta. Kahdella pojalla on hieman valkoista rinnassa ja varpaissa, ja olikohan yhdellä tytölläkin varpaissa... Vai olivatko kaikki tytöt kokonaan mustia, hmm... Punainen tyttö, Iso-Iita pitää vielä paikkansa jengin isoimpana, mutta vihreä poika ja ruskea poika ovat myös jo mukavan kokoisia. Tarkempaa painotaulukkoa luvassa alkuviikosta :) Kaikkien pentujen painot ovat edelleen nousussa ja kaikille maistuu ruokaa. Silmiään kukaan ei ole vielä avannut, mutta jaloilleen pyrkii jo varsinkin nämä isommat kaverit. Kohta alkaa melkoinen vilinä pentulaatikossa, kunhan kaikki pääsevät liikkeelle :)

Koko sakki – bongaa kaikki kahdeksan ;)

Lisää pentukuvia taas ensiviikolla. Näissä kuvissa pennut ovat siis 9 päivän ikäisiä. 




4 kommenttia:

  1. Voi hyvänen aika sentään, on ne suloisia. Tulee mieleen kevät neljä vuotta sitten, kun Tuisku ja velipojat olivat samanlaisia pikku pötkylöitä. Se on ainoa kerta, kun olen ollut tekemisissä alle luovutusikäisten pentujen kanssa ja niissä on kyllä ihan oma viehätyksensä. Eikös pentusilla todennäköisesti aukea silmät ensi viikon aikana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ensi viikon aikana varmasti aletaan kurkistella maailmaa :)

      Minä olen jonkin verran ollut aikaisemmin tekemisissä ihan pikkupentujen kanssa, mutta en tietenkään näin paljon. Tosi mukavaa ja mielenkiintoista seurata pentujen kasvua ja kehitystä näin läheltä :)

      Poista
  2. Ihania pentuja :) Ei noita tässä vaiheessa kyllä millään erottaisi toisistaan ilman noita värinauhoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, värinauhojen avulla nuo toistaiseksi tunnistaa toisistaan. Pojat luultavasti tunnistaisi ilmankin, koska niissä on sen verran kokoeroakin. Harmi vaan noiden värinauhojen kanssa, että kamera vääristää niiden värejä jonkin verran :D Täytyy kuvata pennut järjestyksessä, ettei jälkeenpäin tarvitse arvailla minkävärinen pentu nyt on kuvissa... :D

      Poista