18. kesäkuuta 2013

Pennut 2 viikkoa

Tänään otettiin viralliset 2-viikkoispassikuvat.

Punainen tyttö

Pennuista osa oli todella unisia kuvauksen aikana ja pari vähän turhankin vauhdikkaalla tuulella – ruskeasta pojasta ei meinannut tolkullista kuvaa saada, kun sillä oli niin kiire kaikkialle.

Sininen poika

Silmät on auenneet jo parilla tyypillä, melkein kaikki vähän jo kurkistelevat silmäluomien raosta maailmaa :) Ja vauhtiakin pikkukamuilla tosiaan oli jo, jotkut jo käveleekin ja kaikki pyrkivät kovasti jaloilleen. Pentulaatikkoon, kun istahti, niin kaikki pennut hakeutuivat heti luokse ja maistelivat varpaista ja lahkeensuusta.

Pinkki tyttö

Neralla on karvanlähtö pahimmillaan ja otin pohjavillakarstan mukaan, että sain siltä enimmät irtokarvat lähtemään. Muuten se oli iloinen ja pirteä oma itsensä, vaikka pentujen hoitaminen on varmasti rankkaa puuhaa. Varsinkin tällaisen ison pentueen hoitaminen.

Ruskea poika

Uusia kuvia taas ensiviikolla :) Sitten pennutkin pääsevät jo tutustumaan kiinteään ruokaan ja varmasti kaikki pennut ovat liikekannalla. Hirvittää jo vähän etukäteen :D

Keltainen tyttö

Aniliinityttö

Lila tyttö

Pooseeraustuulella oli ainakin porukan isoin poika, vihreä, joka hauskuutti minua ilmeillään :D Harmi vaan, ettei ole sisäkuvaukseen sopivaa putkea, mutta eiköhän näistä kuvista kuitenkin näy, että pennut kehittyvät hurjaa vauhtia...!

Vihreä poika






4 kommenttia:


  1. Ne alkavat näyttämään jo koiran pennuilta ja nehän katto suoraan silmiin.Onhan ne kyllä vielä pikkuruisia , kun kämmenelle mahtuvat :)Kohta vois käydä niitä katsomassa.
    T. äitiliini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuu ens viikolla kattomaan :) sovitaan vaan sopiva päivä sitten!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. On ne kyllä lutusia, paljonhan nuita tulee pussailtua ja haliteltua, kun laatikon äärelle istahtaa :)

      Poista