19. kesäkuuta 2013

Noppa liitää ja kiitää

Noppanderin kanssa käytiin eilen tokoilemassa KAS:sin porukalla ja tänään hallilla treenaamassa agilitya. Huomenna meillä on NäTo-treenit, eli pikkukoiralla puuhaa riittää... Tylsyys ei siis pääse vaivaamaan allekirjoittanuttakaan, vaikka aksakoira mammalomaileekin koko kesän.

Eilisissä tokoissa treenattiin perussettiä: seuraamista, sivulletuloa, paikallaoloa, luoksetuloa, jääviä, tunnaria ja kosketusalustaa. Noppa oli varsin vauhdikkaana (ylläri) ja teki innokkaasti hommia. Paikallaolossa se selvisi kovistakin häiriöistä, hieno penikka :)



Koska Nopalla tuota virtaa riittää, niin tänään suunnattiin aamusta hallille aksaamaan. Otettiin valssitreeniä ja pentu ohjautuu hienosti. Treenattiin myös irtoamista putki-hyppy-hyppy-yhdistelmällä. Nopalla on hurjasti vauhtia, mutta irtoamista pitää vielä harjoitella – se kyllä irtoaa hyvin, jos näkee makupala-alustan, mutta tohottaessaan saattaa hyvinkin juosta alustan ohitse. Patukan kanssa irtoaa paremmin, mutta palkan ajoitus on hankalampi. Onneksi kohta ikä riittää agin alkeiskurssille, niin saadaan treeniapuja :)



Jaden kanssa olemme aloittaneet Operaatio Kunnon Kohotuksen. Ostin juoksuvyön tuossa joku aika sitten ja Jade vetää/juoksee houkuttelematta, joten se on oivallinen kaveri projektiini. Eipä se haittaa, vaikka Jadenkin kunto samalla kohenisi: se kun tuppaa olemaan noista  muista harrastuksista semi-eläkkeellä. Tavoitteena on pysyä Nopan ja Neran tahdissa hengästymättä (?) aksatreeneissä. Sitä päivää odotellessa...!




2 kommenttia:

  1. Onko Jadella hyvät valjaat vetolenkeille? Mulla olis nimittäin ylimääräiset, Tuiskulle vähän liian isot huskyvaljaat, joille olen yrittänyt löytää ostajaa. Kiinnostaisko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiinnostaa! Laitatko mulle sähköpostia ja mitat valjaista osoitteeseen bellabambina06@gmail.com? :)

      Poista