7. toukokuuta 2014

Toukokuun ensimmäiset tokot

Eilinen päivä oli sellaista haipakkaa, että meinasi jäädä illan tokot väliin, mutta puolisen tuntia ennen treenejä katselin energiaa pursuavaa junnua ja päätin lähteä tokoilemaan.

Liekö epävakaisella säällä syynsä, mutta alkuun oltiin ainoita tokoilijoita kesäkentällä. Hallillakaan ei ollut ketään, joten suunnattiin sinne harjoittelemaan hyppyä namialustalla. Kolme toistoa, kaikki meni hyvin. Takaisin pihalle, jonne tulikin sitten Pamu ja Pääsky seuraksemme. En ollut ehtinyt miettiä treeniohjelmaa valmiiksi; ajatuksena oli treenata sitä hyppyä ja häiriössä seuraamista ja jääviä. Onneksi Pamu ja Pääsky siis saapuivat häiritsemään meidän tokoiluja :D

Alkuun näytti, että häiriö onkin aika paha. Olihan kyseessä kuitenkin meitä viime syksystä asti koutsannut Pamu, ja hänelläkin vielä musta, vauhdikas belgi treenattavana. Noppa vähän kuikuili, että mitäs treenikamut oikeastaan puuhaavat. Sain sen kuitenkin pian kuulolle ja kun päästiin hommiin, niin sen jälkeen satunnaista vilkaisua enempää ei treenikaverit kiinnostaneet. Noppa harjoitteli mm. paikkista Pääskyn harjoitellessa ruutua ja luoksetulon stoppeja. Mukavasti kakara keskittyi. 

Tehtiin seuraamista, missä rytmittelin itse vasemmalle käännöstä sujuvammaksi. Noppahan kääntyy kuin unelma, kunhan pysyn itse rytmissä ja annan vinkin tulevasta käännöksestä (katse kääntyy ennen kroppaa).

Sitten jäävät, maahanmeno kokonaisena liikkeenä ja seisominen namialustalla. Sen jälkeen otettiin jääviä vielä niin, että Noppa sai pyörähtää, jonka jälkeen tuli jompi kumpi jäävistä.

Luoksetulo oli oikein näpsäkkä. Käskyksi on vakiintunut "Noppa, sivu", tietenkin yhteenpötköön :P

Paikallaolot olivat myös hyviä ja häiriötä tosiaan piisasi, kun Pääsky harjoitteli  vauhdikkaita liikkeitä.


Ensi viikolle pitää tehdä treenisuunnitelma valmiiksi tai ei oikeastaan haittaa, vaikka tekisin sen koko toukokuun treeneihin. Tuleepa taas treenattua monipuolisesti.

Treenit jatkuvat torstaina aksailun parissa ja lauantaina päästään doboilemaan, mukavaa :)






2 kommenttia: