19. toukokuuta 2014

Kehäkettuilua

Erittäin hyvä ellei täydellinen, niinhän se vanha viisu meni...? Noppa debytoi junnuluokassa Saaran esittämänä eilen. Belgikehä oli melkein samaan aikaan (alkoi vartin myöhemmin), joten vähän meillä tuli taas kehien välissä juoksentelua, mutta kaikki koirat saatiin kuitenkin ajallaan kehään.

Noppa esiintyi mukavasti. Häntä nousi taas, siitä saatiinkin tuomarilta moitteita :P Muuten arvostelu on kiva ja melkolailla paikkaansapitäväkin, joten tulokseen olen ihan tyytyväinen.

Tuomarina siis Monica Blaha Itävallasta.

"Kaunis narttu. Hyvä pää ja korvat. Tarpeeksi pitkä kaula.
Hyvä lantio ja rintakehä. Hyvin kulmautunut. Hyvä luusto.
Turkki vaihtumassa. Liikkeessä löysä edestä ja kantaa
häntää liian korkealla." JUN-EH


Belgikehän tuomaroi Marjo Järventölä, joka oli melko tiukka tuomari, eikä minulle jäänyt ihan selkeää mielikuvaa mitä hän arvostelussa painotti. Iivo (Into The Wild) ja Halla (Instant Karma) käyttäytyivät näyttelypaikalla rennosti turhia stressaamatta ja olivat vieraita ihmisiä kohtaan ystävällisiä ja avoimia. Tällaista toivoimmekin Neran ja Judon pennuilta luonteiden osalta. Tuomari saneli Iivon arvosteluun mm. "esiintyy ja esitetään erinomaisesti". Tuomari olisi kuitenkin toivonut 11kk ikäiselle Iivolle enemmän massaa, eikä Iivo ollut parhaimmassa karvassakaan, joten tuloksena EH. Hienosti ensimmäisestä näyttelystä, ja Iivo varmasti "paranee" vanhetessaan, ts. kasvaessaan ja kehittyessään.

Halla oli hyvin niukassa karvassa. Sekin sai kivan arvostelun, johon voi olla tyytyväinen, ja  myös Halla esiintyi reippaasti. "Terhakas esiintyminen" taisi olla tuomarin arvio. Hallalle H tällä kertaa.

Minulla oli kamera matkassa, mutta siinä tosiaan oli sitä kehien välissä juoksemista itsellänikin (vaikka en kehään asti kenenkään kanssa joutunut), niin en ehtinyt kuvaamaan Hallaa ja Iivoa.

Noppa aloitti karvanlähdön eilen, joten pitää nyt miettiä sen mukaan näyttelysuunnitelmia. Tarkoituksena olisi tälle vuodelle nuortenluokassa jossain vaiheessa päästä pyörähtämään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti