21. toukokuuta 2014

Kesä yllätti tokoilijan

Kesä tuli ihan yllättäen, vaikka kaipa se on toukokuun lopulla tupannut tulemaan ennenkin :D Yhtäkkiä lämpötila humpsahti reilusta viidestä asteesta ja yöpakkasista kahteenkymmeneen asti.

Jaden mielestä kesä on ihan ajallaan, koska uimakausikin on jo avattu pari viikkoa sitten. Tänään Jade pääsi Iivon (Taiga Doo's Into The Wild) kanssa soramontuille uimaan. Arvelin, ettei Iivo saa Jadesta leikkikaveria, mutta rinnakkaisleikki varmasti sujuu :D Jadehan on niin kova läträämään vedessä, ettei sitä juuri mikään muu kiinnosta, keppejä lukuunottamatta.


Muutaman kerran sain yllytettyä Jaden ajamaan Iivoa takaa. Yllätys olikin, että Jade sai Iivon kiinni joka kerta :D Iivo on varmasti nopeampi juoksemaan, mutta Jadea ei huijata harhautuksilla :D Siinä sai Iivon housuvillat kyytiä...



Eilen oltiin Nopan tokotreeneissä ja meillä oli mukavat, motivoivat harkat. Näyttelystä ostettu narupallo pääsi testiin ja mieluinen oli. Ylimääräistä ääntelyä ei yhden haukahduksen lisäksi ollut, ei vaikka narupallolla leikkiminen nosti kierroksia kiitettävästi. Nopan tekeminen oli näppärää. Tehtiin ALO-luokan liikkeet ja jääviä erilaisten leikkien kautta. Palkkaus nameilla ja jäävistä pallolla.

Treenien päätteeksi kuvattiin harkkakamun kanssa koiria kentällä. Tässä muutama räpsy.

Tälleenhään tää kapula helpoiten kulkeutuu



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti