21. maaliskuuta 2014

Torstain tokoturinat

Eilisen tokot sujahtivat vauhdikkaissa merkeissä. Ohjelmassa oli liikkeestä istuminen, luoksepäästävyys ja paikallaolo, kaukojen maahan-seiso-vaihdot ja tunnarin metsästystä. Näiden lisäksi ehdittiin ottaa parit luoksetulot ja jäävät liikkeet.

Noppa oli mainiossa vireessä. Se on tainnut sisäistää sen, että tokoillessa pitää yrittää pitää suurimmat mölyt mahassa, koska tälläkin kertaa koirasta kuului vain pari haukahdusta, nekin silloin kun vähän reviteltiin muutenkin.

Liikkeestä istumista ollaan tehty jonkun verran. Nyt kun ollaan kovasti harkattu varsinkin liikkeestä maahanmenoa, niin Noppa tarjoaa mieluiten sitä, mutta kyllä se istumisenkin hanskasi, pienin avuin.

Liikkeestä istumisen väliin heitin ne "oikeatkin" jäävät, ja molemmat olivat nappisuorituksia.

Luoksepäästävyys oli todella hyvä. Yksi ylimääräinen paikka-käsky ja hienosti Noppa malttoi istua vierellä. Paikkiksessa käytettiin etupalkkaa, ja Noppa oli skarppina. Otin myös lyhyen paikkiksen ilman etupalkkaa ja sekin oli hyvä suoritus.

Kaukojumpassa Noppa alkoi saalistaa vetävää namikättä. Pitää yrittää muistaa pitää palkka toisessa kädessä ja vaihtaa oikeaan käteen palkatessa.

Luoksetulot olivat vauhdikkaita ja iloisia, juuri sellaisia, mihin olen pyrkinytkin.

Lopuksi piiloteltiin yhtä tunnarikapulaa. Tämä oli Nopan mielestä ihan superhauskaa. Ollaan taidettu harkata tätä viimeksi syksyllä, pitää ottaakin takaisin treeniohjelmaan, koska vauhdikas harjoitus on selkeästi Nopan lemppareita. Noppa haistelee hyvin ja kapula löytyi vaikeistakin piiloista, mutta olen aika varma, että tällä hetkellä vauhti ylittää tarkkuuden :D

Ja tunnarikapula tuotiin muuten käteen asti...! Vielä, kun saataisiin noutokapulakin käteen... Noh, sitä treenataan viimeistään ensi viikolla, kun mennään Lentsu Välimäen tokokurssille.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti