20. maaliskuuta 2014

Sukuloimassa

Vierailtiin siskoni luona Muhoksella alkuviikosta. Siellä on aina hauska piipahtaa, koska ollaan ihan maaseudulla ja koirille on valtavasti tilaa, missä juosta, eikä seurakaan ole hullumpaa :D Nera sai tyytyä oman lauman seuraan, koska rajoitan edelleen sen liikkumista. Annoin sen olla pihalla omassa porukassa, koska piha oli sulana; seuraavana aamuna oli satanut ohut kerros pakkaslunta maahan, mutta liukasta ei onneksi ollut. Nerppua kovasti leikitytti, ja pikkurallit ne ottivat Jaden kanssa pihalla. Heti, kun leikki alkoi näyttää turhan vauhdikkaalta, käskin Neran luokse ja jatkettiin pihan tallailua rauhallisemmissa merkeissä. Leikkimisen jälkeen Nera ei vaikuttanut kipeältä, eikä ontunut, joten ihan hyvällä mallilla ollaan.


Noppa leikki jonkun verran Röllin kanssa, mutta pihalla Rölliä kiinnosti lähinnä haistella tyttöjen jättämiä hajuja. Tilli ja Jadekaan eivät leikkineet, vaan kulkivat pihalla kilpaa merkkailemassa. Onneksi sisällä on sen verran tilaa, että siellä voi hyvin jakaa porukan kahteen osaan ja rauha pysyy maassa. Oli mukavaa! :)

Jade tahtoo leikkiä!!!

Ihanainen Pikkukissakin pääsi taas poseeraamaan. Nimenomaan "pääsi", koska se tuntuu nauttivan huomiosta ihan kympillä ja kehrää ja hyrisee koko kuvausten ajan. On nuo kissat kuvauksellisia...!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti