25. maaliskuuta 2014

Kasvattajan peruskurssi suoritettu

Viime viikonloppu vierähti Kemissä kasvattajan peruskurssilla. Oli paljon mielenkiintoista asiaa ja oli mukava tutustua muihin aloitteleviin kasvattajiin. Lopputentti meni hyväksytysti läpi ja nyt miettimään kennelnimeä :) Pentuja meille tulee ehkä joskus tulevaisuudessa, mutta tällä hetkellä suunnitelmia ei ole. Neran pitää toipua rauhassa leikkauksesta ja Nopalta puuttuu vielä toistaiseksi terveystulokset (jotka tehdään ensi kuussa).


Jokatapauksessa kasvatus tulee olemaan hyvin pienimuotoista ja kasvatan vain sellaisia pentueita, joista itsekin haluaisin koiran. Itse tykkään koirista, joiden kanssa normaali arki ei ole rakettitiedettä – viettejä saa ja pitää löytyä, mutta sopivassa määrässä. Tavoitteenani on terve, rodunomaisen ulkonäön ja tyypin omaava koira, jolta löytyy myös potkua harrastuksiin.


Nopalla sitä potkua kyllä riittää :D Tänään käytiin taas pitkän tauon jälkeen ottamassa agilitytreenit. Minua on tänä keväänä inspiroinut tokopuoli huomattavasti enemmän ja kun kokeita kesäksi miettii, niin toki sitä tulee treenattua tavoitteellisesti. Agilityssa ollaan vain puuhailtu sitä sun tätä. Tänään minulla kuitenkin oli ihan treeniohjelma valmiina ja harjoiteltiin valssia, takaakiertoa ja saksalaista U-mallisella radalla, jossa oli putki ja pari hyppyä.


Ohjauskuvioiden lisäksi harjoiteltiin kontakteja erikseen ja mentiin A-estettäkin ekaa kertaa kokonaisuutena. Noppaa ei hirvittänyt yhtään, vaan sen suoritti A:ta varsin vauhdikkaasti. Keinu ja puomikin sujuivat mukavasti. Keinulla vielä avitan laskemalla alastulon hitaammin alas.




2 kommenttia:

  1. Tylsä ja tavanomainen kommentti multa, mutta on toi Noppa vaan kaunis <3 (ja innolla odottelen tarkkituloksia ja pentusuunnitelmia ja sen sellaista! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikään kommentti ei ole tylsä :D Päinvastoin, ne piristävät aina bloggaajan mieltä.

      Pentusuunnitelmat julkaistaan heti, kun sellaisia on tiedossa ja nyt jännätään niitä terveystarkkituloksia, 15.4 mennään läpivalaisuun :)

      Poista