28. maaliskuuta 2014

Kokeenomaista treeniä

Torstain tokojen lyhyt koonti. Ohjelmassa oli liikkuroituna ja kokeenomaisesti neljä liikettä putkeen. Otettiin seuraaminen hihnassa ja vapaana, liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo. Palkkasin liikkeiden välissä namilla.

Seuraaminen hihnassa oli mielestäni ok. Hiemanhan Noppa hypähtelee liikkeelle lähdössä, mutta kokonaisuutena jees. Vapaana seuraamisessa Noppa yritti keulia ensimmäiset pari metriä, mutta asettui sitten oikeaan paikkaan. Vapaana seuraaminen oli muuten hyvä, mutta yhdessä vaiheessa kävelimme suoraan liikkuria kohti ja noin metriä ennen käännöstä Noppa karkasi moikkaamaan liikkuria. Tälläistä häiriöharkkaa pitääkin treenata. Samoin pitää ottaa välillä pitempää seuraamispätkää, koska junnuttelen kotosallakin paljon muutaman askeleen seuraamisia.

Sitten liikkeestä maahanmeno, jossa Noppa edisti taas muutaman askeleen verran alkuun. Maahanmeno oli nopea ja hyvä, jäi hyvin möllöttämään paikoilleen. Perusasentoon nousemisessa ennakoi, koska pistin käden taskuun namia ottaakseni ja se oli tarpeeksi voimakas signaali Nopalle :D

Luoksetulo oli ihan näppärä. Olen pyrkinyt saamaan liikkeeseen vauhtia ja sitä löytyi. Helpotin sivulletulemista käsiavulla.

Kokonaisuutena tämä oli ihan hyvä paketti. Korjattavaa on, mutta ei mitään suurta projektia. Hyvin Noppa myös malttoi tehdä liikkeet ketjussa, ilman ylimääräisiä kuumumisia.

Lisäksi otettiin hyppyä (hyvä), luoksetulon stoppia (ennakoi vähän), kosketusalustatreeniä, kaukojumppaa ja paikallaolo + luoksepäästävyys. Tunnissa ehtii paljon, varsinkin, kun meitä oli vain kolme paikalla.

Paikkiksessa tapahtui juuri ennen aloitusta kahden vierustoverin keskeinen rähähdys, jonka jälkeen meidän  lähin vierustoveri kävi vähän kierroksilla. Minuun se vaikutti heti, epäröin jättää Noppaa siihen ja Noppa reagoi varmastikin minun jännitykseen. Se pysyi kyllä paikalla sen minuutin, mutta vilkuili vieruskaveria ja oli vähän paineistuneen oloinen. Tuollaistahan voi sattua kokeessakin, mutta miedän paikkikset on yleensä ollut sen verran harmoonisia, että ohjaajalla meni heti pasmat sekaisin :P

Kokonaisuutena kuitenkin kivat treenit ja paljon tuli taas mietittävää, treenattavaa ja paranneltavaa, kuten myös niitä ilonaiheita ja onnistumisen fiiliksiä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti