17. syyskuuta 2013

Valssi hukassa

Näinkin perushelppo ohjaus kuin valssi oli minulta tänään kateissa. Jostain syystä en vain saanut tehtyä sulavaa valssia ennenkuin toistoja oli takana parikymmentä (ja suurimman osan niistä tein ilman koiraa).

Valssi on sujunut ennen minulta ihan hyvin ja mielelläni sitä olen aina ratoihin tunkenutkin, mutta ilmeisesti se on jäänyt viime aikoina hyvin paljon vähemmälle. Lisää valsseja siis treeneihin, että jää taas takaraivoon.

Nera oli innoissaan ja vauhdikkaana, joten alkuun epäilytti miten ehdin 12 esteen radalla valssaamaan kuusi kertaa. Jos se valssi olisi vain taipunut alusta asti, niin kyllä siinä olisi ehtinyt kuitenkin – juosta toki sai lujaa. Ihan treenien lopussa sain valssit taipumaan jotenkuten, hivenen kankeasti, mutta kuitenkin ja saatiin rata suoritettua.

Piirsin radan Flexitrackilla. Mittasuhteet eivät ole kohdillaan, mutta ainakin tästä ymmärtää radankulun vähän paremmin kuin ilman kuvaa tai Paint-kuvan kera ;)


Valssi tuli putkelle, neloshypyn jälkeen, 5-hypyn jälkeen, 6-hypyn jälkeen, 10-hypyltä ja taas renkaalta. Minulle hankalin kohta oli tuo nelosen jälkeinen valssi, kun tuntui, että en vain kerennyt siihen tarpeeksi hyvin.

Hyvä, että ratapiirros on koneella tallessa, niin voin käydä harkkaamassa samaa rataa uudelleen. Laiskanläksynä :D

Se agilitysta ja asiasta kolmanteen... KAS järjestää taas mätsärin, jossa olen mukana puuhanaisena. Tässä mainosta, hienot palkinnot on luvassa sijoittuville, mm. mittatilausmanttelia BIS-voittajalle!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti