9. syyskuuta 2013

Noppaa, Vitsiä, Jadea ja Nerppua

Noppa on virallisesti junnu, joten meillä ei ole enää pentuja talossa. Juoksutkin meni mokoma aloittamaan, niin pentunimityksestä on pakko pikkuhiljaa luopua ja täytyy hyväksyä tosiasiat :D


Haikea olo ei kylläkään ole, pentuaika on ihanaa – ja kamalaa. Onneksi näkee noita Neran kakaroita aina silloin tällöin, niin pysyy pentuaika muutenkin hyvässä muistissa... Ei pääse pentukuume yllättämään. Mulla se muutenkin noudattaa n.3-4 vuoden sykliä, eli aikaa vielä on...!

Mittasin Nopan ja samaa lukemaahan se näytti edelleen, eli 38cm. Tänään treffattiin shelttikaveri-Lyyliä agilitytreenien yhteydessä ja Lyylillä on säkää 37cm. Eipä sitä sentin kokoeroa kyllä huomannut missään, hyvin samankokoisen näköisiä tyttöjä.



Tässä Nopan 9kk pönötys. Ei se ihan noin takakorkea ole, miltä kuvassa näyttää, karvaa siinä on takapuolen päällä vaikka muille jakaa :P

Jatketaan pönötyksillä ja tässä Neran pentu Vitsi (Taiga Doo's Inside Joke), 14 viikkoa. Ihana pentu ja muistuttaa paljon Neraa samaa iässä ulkonäöltään.


Ja vaihteeksi Jadestakin ihan poseerauskuvaa. Ikää tytöllä (vai tätillä) rapiat 7-vuotta ja viisi kuukautta, ja kuvat on ihan tuoreita, eiliseltä.


Vertailun vuoksi... Nera, pentujen ollessa tosiaan nyt 14-viikkoa vanhoja. Pitäis vissiin laittaa messari-ilmoa menemään ;)




2 kommenttia:

  1. Voi mikä kuikelo vikassa kuvassa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :D Se on tollanen musta malinois tällä hetkellä.

      On sille tullut jo lihaa luiden ympärille ja lihastakin, mutta vielä on pitkä matka normi-Nerppuun... :P

      Poista