23. syyskuuta 2015

Kuvien kertomaa

Viime päivät on tullut katseltua paljon valokuvia, Jade-kuvia. Ajattelin tyhjentää kännykänkin kätköistä muutaman huonolaatuisen otoksen tänne, ihan vain muistoksi. Kännykkäkuvissa on kuitenkin sitä tavallista arkea, jota ei tule järkkärillä niinkään ikuistettua. Kuvat ovat kuluneelta kesältä ja viime viikoilta.

Hyvin mahtui koko lauma keinun alle
Jaden kanssa retkellä Kierikissä
Vierailulla Saaralla
Jade kerjää kirsikoita
Mökillä
Herkutteluhetki
Varjopaikka
Kamut
Muhoksella
Jaden kanssa rannalla
Jade Pateniemessä
Lepohetki
Tuonne piti vielä emännänkin mahtua; vierailulla Muhoksella
Veeti ja Jade viinimarjojen kimpussa
Nokoset
Sukkavaras


Löysin vain yhden videon Jadesta, minulla kun oli aina vakaa aikomus kuvata Jaden temppuja videolle, mutta jätin sen aina huomiseen. Silti ilahduin hirvittävästi tuosta yhdestä videosta ja olen katsellut sen tänään useasti. Ehkä sen jonain päivänä jaan tännekin, jotta se pysyy tallessa aina.



4 kommenttia:

  1. Nämä arkikuvat onkin yleensä sitä kivointa juttua, mitä blogeista löytää :) Ei niin sliipattua, mutta niin elämänläheistä! Varmasti sullekin muistuu näistä monia ihania muistoja mieleen surun keskelle. (Esimerkiksi toi kirsikankerjääjän varsin maaninen ilme hykerrytti mua valtavasti <3)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä näissä elämänmakua on. Varsinkin tuo sukkarosvokuva on symppis, Jade rakasti varastaa sukkia ja yleensä kotiintullessani aina ensimmäisenä halusi vetää sukat jaloistani :D

      Poista
  2. Jade elää nyt näissä kuvissa ja muistoissa<3
    Luin ton sun edellisen kirjoituksen vasta nyt ja aloin melkein vollottaa, niin kauniisti kirjoitettu. Mä oon omalta osaltani melko onnellinen siitä, että Seri meni vuosi sitten niin nopeasti huonoon kuntoon, niin eipähän tarvinnut arpoa sen päätöksen kanssa mitä tehdään.
    Osanotot vielä suruusi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Jade on tosiaan mukana arjessa edelleen, ajatuksissa ja sydämissä, sekä niissä pienissä hetkissä, joista tulee mukavia muistoja mieleen.

      Poista