22. maaliskuuta 2015

Vallan ihastuttavaa

Tällä viikolle ei päästy tokotreeneihin eikä rallytokokurssille. Alkuviikosta oltiin mökkeilemässä upeassa kevätsäässä (ja toki tokoiltiin paljon omatoimisesti, eikä vain lorvailtu) ja loppuviikosta Nopalle iski jonkinlainen vatsapöpö, joten rallytkin jäi väliin.

Rallytokojen missaaminen harmitti kovasti, koska lauantaina oli koe ja kenraaliharjoitus olisi ollut ihan paikallaan, mutta eipä sinne treeneihin oksentelevaa, vaisua koiraa viedä sittenkään. Treenit ja kokeet eivät kuitenkaan maailman tärkeimpiä juttuja ole, vaikka hauskaa ajanvietettä ovatkin.

Kokeeseen kuitenkin mentiin, kun Noppa söi hyvällä ruokahalulla perjantaina ja massu tuntui olevan kunnossa muutenkin. Koepaikalla Noppa oli rento ja haki rapsutteluja kaikilta, pötkötteli selällään hallin lattialla joka käänteessä ja koetoimitsijat totesivatkin, että siinä ei turhia jännitetä tulevaa koetta :D

No itseni onnistuin koomailemaan jonkinlaiseen jännitystilaan, vaikka rata vaikutti varsin helpolta ja hauskalta. Jospa mullekin joskus vielä kasvaa kisahermot... Sitä odotellessa.

Noppa oli jostain syystä radalla vähän vaisu. Se ei edes kuumunut pyörittelyissä (spiraali, takaakierrot). Perusasennot olivat kumman hitaita. Jokatapauksessa se seurasi ihan näppärästi koko radan pitäen kontaktin koko ajan.

Tuloksena tuttu 89/100. Itse tein yhden -10 pisteen virheen (TAAS), kerran kiristyi hihna liikaa ja siitä -1 pistettä. Tuomari oli kommenttikenttään kirjoittanut ihanasti ja kannustavasti: "Ihastuttava suoritus. Todella miellyttävä katsella!".

Kaveri kuvasi meidän radan ja se oli todella hyödyllistä nähdä jälkeenpäin. Itselläni oli tosiaan fiilis, että Noppa seurasi huonosti (koska sen tavallinen intenssiivisyys puuttui), mutta videolta näkee, että sen kontakti on todella hyvä koko radan ajan. Itse tein jotkut käännökset vähän töksähtäen, ja Noppa himmaili perusasennot.

En tiedä vaikuttiko vatsapöpö vielä Nopan vireeseen vai onko sillä valeraskausoireita. Oma itsensä se ei kuitenkaan sataprosenttisesti ollut, vaikka koepaikalla iloinen olikin. No, jokatapauksessa, toinen ALOHYV on nyt plakkarissa ja pitää alkaa katsella seuraavaa koetta.

Tässä nyt kuitenkin se video :)





4 kommenttia:

  1. Olipa Noppa taitava koko ajan tuijotti sua ja luki pieniäkin vihjeitä. Hienon näköistä menemistä ..Onnea kouluttajalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos :D Ei tuo nyt paras mahdollinen suoritus ollut, mutta ihan mukiinmenevä (y)

      Poista
  2. Kivannäköistä menoa! :) vaikkei Noppa ollutkaan oma itsensä, kulki silti tosi tarmokkaasti häntä pystyssä kuitenkin. :) Varmaan pöpön jäljiltä oli vielä vähän heikko olo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jonkin pitäis olla tosi pahasti vialla, että Noppa häntänsä laskisi :D Se kun on hyvin ylpeä hännästään, aina ;)

      Poista