24. huhtikuuta 2014

Kevät on mielentila

Mukava ja keväinen pääsiäisloma takanapäin :) Vietettiin koirien kanssa laatuaikaa mökillä, missä melkein kaikki lumet ovat jo sulaneet ja läheisen joen patokin oli jo avattu. Saatiin nauttia ajankohtaan nähden tosi lämpimistä keleistä ja oltiin pihalla koko konkkaronkka yhdessä. Tottakai myös tokoiltiin :)

Nera ja Jadekin saivat siis olla pihalla yhtä aikaa. Tähän asti olen ulkoiluttanut porukan erikseen, koska Jaden ja Neran leikit ovat niin vauhdikkaita, enkä ole halunnut ottaa riskiä Neran jalan kanssa. Eivät tytöt kylläkään juuri leikkineet yhdessä. Jade kovasti yritti, mutta tyytyi sitten pelkkään hengailuun, kun Neraa ei kiinnostanut. Saivat ne yhdessä sentään vahtia pihaa, mikä on The Next Best Thing Jadestakin :D

Nera ja Noppa

Nera on saikkunsa aikana oppinut käskyn "nätisti". Se tarkoittaa sitä, että vauhtia alkaa olla liikaa ja Nera osaakin heti rauhoittua ja pistää pienemmän vaihteen silmään. Nopan kanssa ne leikkivät paljon. En tiedä johtuuko tuo Neran valeraskaushuuruista vai mistä, mutta nykyään tämä kaksikko leikkii melkein jatkuvasti. Nokoset välissä ja päätön painiminen jatkuu. Kivahan se on, että on hauskaa :P


Tokoiltiin lähinnä ruutua ja jääviä mökillä. Kaikki saivat tokoilla vuorollaan, vaikka toki Noppaa treenaan tavoitteellisesti ja muiden kanssa vain höpötellään siinä sivussa. Neran kanssa ollaan katsottu rallytokoliikkeitä; jos sen jalka vain kuntoutuu niinkuin pitäisi, niin rallytoko voisi olla se pehmeä lasku takaisin harrastusten pariin.

Seniori ja juniori

Tänään meillä oli kevätkauden vikat ohjatut tokotreenit. Hurjasti ollaan taas menty eteenpäin, kiitos kaikista hyvistä neuvoista meidän Pamu-koutsille :) Tänään harkattiin ruutua, paikallaoloa, metallinoutoa ja nopeita jääviä. Sen syvällisemmin tällä kertaa treenejä analysoimatta (koska kaikki sujui hienosti) muutama sananen vain metallinoudosta, jota siis tehtiin ekaa kertaa Nopan kanssa. Noppa oli tosi kiinnostunut kapulasta ja vähän maisteli sitä, mutta ei halunnut sitä nostaa. Kokeillaan kapulan ohutta teippaamista jatkossa. Se oma kapulakin pitäisi jossain vaiheessa hommata...

Kevät tuoksuu hyvälle

Treenit kesäkaudella jatkuvat itseohjautuvassa tokoryhmässä (saadaan tärkeää häiriöharkkaa ja vertaistukea), sekä agilityn jatkoryhmässä. 




2 kommenttia:

  1. Hei Elina!

    Saavuin mutkien kautta tänne blogiisi, ja olipas kiva löytää tokosheltti. :) Tulen jatkossa vierailulle säännöllisesti! Ihastelen myös upeita kuviasi!

    Treeni-iloa! :) Meidän kuulumisiamme löytää osoitteesta millinmaailma.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos kommentista :) Teidän blogia olenkin lukenut jo. Seuraan itsekin mielelläni tokoilevien shelttien kuulumisia :)

      Poista