13. huhtikuuta 2014

Ihan epistä

Episkoe takanapäin, hengissä selvittiin :D Itseasiassa olen hirmu tyytyväinen siihen miten sain pidettyä jännitykseni kurissa, olen ihan hirveä kisajännittäjä... Tavoitteeksi otin meille hyvän ja iloisen fiiliksen, ja erityisesti harjoittelun alla oli luoksetulon onnistuminen pitemmältä matkaa, paikallaolo vieraassa porukassa, sekä siirtymiset liikkeiden suorituspaikoilta toiseen maltillisessa mielentilassa ilman turhaa kommentointia koiralta. Kaikissa tavoitteissa onnistuttiin, joten pääasiassa kokeesta jäi tosi hyvä fiilis.

Noppa ei hirveästi ottanut häiriötä mistään. Pistemenetykset johtuivat ihan omista mokistani. Noppa teki hyvällä vireellä alusta loppuun ja keskittyi mainiosti. Sen huomasin, että hirveän vähän olen tehnyt perusasentotreeniä liikkeiden loppuun (koska en halua Nopan ennakoivan istumista) ja se näkyi tänään (vaati parissa liikkeessä toisen käskyn).

Sitten itse pisteisiin ja koottuihin selityksiin :D

Luoksepäästävyys 9 (Noppa nousi tervehtimään tuomaria aika innokkaasti)
Paikallaolo 10 (jäi melko vinoon, muuten ok)
Seuraaminen kytkettynä 9½ (koomailin itse ja kävelin liian hitaasti, Noppa seurasi kuitenkin hyvin, viimeinen peruasento jäi uupumaan, kun käveltiin kohti yleisöä --> hieman huomio herpaantui Nopalla)
Liikkeestä maahanmeno 9 (muuten huippu, mutta se peruasentoon nouseminen vaati toisen käskyn)
Luoksetulo 9½ (jee, tosi nopea, hieman jäi eteen istumaan, mistä pistevähennys)
Liikkeestä seisominen 0 (meni maahan, harmi... Ehkä äänensävy oli liian samanlainen kuin maahanmenokäskyssä)
Hyppy 6 (Noppa koomaili, meinasi ensin lähteä ekasta käskystä iloisesti, mutta kääntyi takaisin ihmettelemään. Tämän tiesinkin torstain treenien perusteella epäonnistuvan. Hyppäsi kolmannella käskyllä, eli oikeassa kokeessa oltaisiin nollattu tämä)
Yhteisvaikutus 9½ (taisi olla juuri nuo perusasennot, jotka veivät puoli pistettä. Tuomari kehui yhteistyötä iloiseksi, hyvä me)

Mölliluokan 1-tulos 127 pistettä


Mölliluokassa olisi saanut palkata kaikkien liikkeiden jälkeen namilla, mutta minä palkkasin vain paikkiksen ja luoksetulon jälkeen, sekä koko suorituksen päätteeksi. Halusin harjoitella palkattomuuttakin. Toki maltilliset kehut ja silitykset sai joka liikkeen loppuun :)

Niinkuin jo mainitsinkin, pääosin hyvä tunne jäi kokeesta. Tiedän tasan tarkkaan miten jatketaan tästä ja mihin pitää panostaa. Tämä oli erinomainen tasontarkistus. Vielä ei olla koevalmiita, mutta ei se paljoa vaadi.

Tiistaina sitten edessä Nopan viralliset terveystarkit, joten niitä jännäämään seuraavaksi :D






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti