5. joulukuuta 2013

Synttärityttö!

Tasan vuosi sitten syntyi maailmaan neljä pientä trikkipentua... Niistä yksi pikkuinen matkasi tänne pohjoiseen meidän arkea ilahduttamaan :)



Onnittelut 1-vuotiaalle Nopalle! Aika menee hurjan nopeasti. Tammikuuhan oli ihan äsken...!



Paljon ollaan jo kakaran kanssa koettu, nähty ja ehditty. Noppa on iloinen, vauhdikas, välillä hieman äänekäskin kaveri, jolla virtaa riittää kaikenlaiseen yhdessä puuhasteluun. Kaikkea mitä odotin ja paljon enemmän.

Synttäreiden kunniaksi ilmoitin Nopan agilityn alkeiskurssille, joka alkaa tammikuun lopulla. Ensi vuodesta tulee toiminnantäyteinen, ja sehän sopii Nopalle. Tästä koirasta ei olisi sohvaperunaksi, joten ihan oikeaan osoitteeseen se on tainnut tulla :D


1-vee synttäreiden kunniaksi mittaan Nopan huomenna ja lisään tuloksen sen omalle sivulle. Oma mutuni on, ettei se ole kasvanut, vaan säkä jäi siihen 38cm tienoille. Painoa Nopalla on 6,9kg. Ihan kompakti paketti, vaikka näyttelykehissä taidetaankin suosia vähän pienempiä tyttöjä :P

Muoks. mitta näytti säkäkorkeudeksi 37,5cm. Lopullinen koko on siis tuon 37,5-38cm välillä.








6 kommenttia:

  1. Hurjan kevyt korkeuteen nähden :O Viva on mitattu nyt kokoon 37,5cm ja painoa siltä löytyy 8,5kg, eikä ole yhtään lihava, ennemmin laiha :) Viva ei mielestäni näytä niin isolta kuin mitta sanoo, eikä sen koosta toistaiseksi ole sanottu näyttelyissä ainakaan negatiivisessa mielessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noppa on hivenen hoikka, mutta ei kuitenkaan liian laiha. Muutama sata grammaa lisää tuskin olisi pahitteeksi, ruokahan Nopalle maistuu hyvin :)

      Jos korkeus ei koidu meidän kohtaloksi näyttelykehissä, niin sitten tuo korkea häntä :P

      Poista
    2. Kaima on kanssa melko hoikassa kunnossa, mutta ei mun mielestä liian laiha. Mitat siis 40 cm ja 7,2 kg. Näin näitä on aika eri tyyppisiä :)

      Poista
    3. Totta tuokin, samankokoisetkin koirat voivat olla ihan eriä tyyppiä :)

      Poista
  2. Rapsuja Nopalle! Ja tietysti siinä sivussa myös isommille typyköille. :D

    VastaaPoista