25. marraskuuta 2013

Winter Wonderland

Sunnuntaipäivää vietettiin rennosti Muhoksella pikkusiskoni synttäreitä juhlistaen. Kaikki koirat lähtivät matkaan ja saivat rallata isolla pihalla kavereiden kanssa.

Piirileikki (Nopan ilme :D)

Parasta päivässä oli sää: lunta oli satanut yön aikana ja aurinko paistoi. Näytti ihan talvelta! Kummasti se heti piristää :)

Sain sähköpostia amerikan Estrela-yhdistykseltä: he haluaisivat käyttää yhtä Rölli-kuvaa kalenterissaan. Jännä nähdä päätyykö otos kalenteriin asti. Se kalenteri pitää kyllä saada itsellekin muistoksi...! Rölli on komea poika, joten ei ihme, että kyselevät kalenteripojaksi :D

Mister Marraskuu

Sitten vähän ikävämpää asiaa: kaverini shelttinarttu on ollut karkuteillä eilisaamusta asti ja huoli on kova pikkuisesta. Tästä linkistä pääsee Karkurit-sivun ilmoitukseen ja Facebookissakin on ilmoitusta jaettu paljon. Toivottavasti koira saadaan pian kotiin!




4 kommenttia:

  1. Jännä kun siellä pohjoisessa on jo ihan talvi, täällä on vieläkin pimeää, synkkää ja sateista :D Toivotaan että tuo karannut sheltti löytäisi kotiin, näinkin jo Facebookin puolella tuon ilmoituksen... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, täällä on nyt toista päivää talvi :) Muuten ollaan mekin saatu nauttia pitkästä pimeästä syksystä. Mutta jospa nämä lumet jäisivät nyt maahan...!

      Toivotaan, että Hikka löytyisi tai löytäisi itse kotiin. Se on hyvä, että FB:n kautta on paljon jaettu tuota katoamisilmoitusta, niin täälläpäin asuvat ihmiset lenkkeillessään voivat samalla etsiskellä Hikkaa.

      Poista
  2. Onpas Rölli kasvanut jo valtavan kokoiseksi! Ovatko ne Nopan kanssa kokoerosta huolimatta vielä hyvät kaverukset?

    Toivottavasti kadonnut sheltti löytyy. Kotiväellä on varmasti hirmuinen huoli. :(

    VastaaPoista
  3. Rölli on tosiaan jo iso poika, eikä varmastikaan ole vielä kaikkea kasvuaan kasvanut :) Nopan kanssa ovat edelleen hyviä kamuja. Tosin nyt kun Nera tekee juoksua, niin Röllin mielenkiinto on ollut lähinnä Nerassa ja Noppa on saanut vain peesailla mukana :D

    Eilen oltiin yhteen asti yöllä etsimässä shelttiä, mutta ei nähty vilaustakaan :(

    VastaaPoista