11. marraskuuta 2013

Noppa-aksaa

Ollaan pidetty tarkoituksella pikkutaukoa agilitystä Nopan kanssa. Noppa kuumuu siinä ihan kohtuullisen mukavasti ja se mielentila tarttuu helposti tokoonkin. Tokossa viime treenit ollaan selvitty ilman ylimääräistä kommentointia, mihin olen tosi tyytyväinen: vaikka jossain tilanteissa Noppa on ehtinyt turhaantua, koska ei ymmärrä mitä odotan siltä, se on silti malttanut pitää mölyt mahassaan.

Tänään hallilla halusin tehdä mahdollisimman suoraviivaiset ja helpot treenit, ilman että turhaantumista syntyisi ollenkaan. Pääasiassa tässä onnistuttiinkin. Harjoiteltiin irtoamista, valssia ja erikseen keinua ja keppejä ohjureilla.


Oikeastaan ainoa turhaantuminen tuli kepeillä, eikä ihme, koska olin itsekin turhautua siinä touhussa yrittäessäni keksiä miten hoksautan Nopalle mitä haluan sen tekevän. Tässäkin tuli kuitenkin vain pari komennushaukahdusta.

Keinu sujui hienosti, vaikka ensimmäisellä kerralla Noppa ehti karata tekemään itsenäisen keinun. Onneksi se on tolkku tyttö, eikä hätkähtänyt keinun pamahdusta, vaan oli heti tulossa uusimaan keinun reippaasti.

Ennen alkeiskurssia käydään treenailemassa samantyyppisiä harjoituksia ja noita keppejä ja kontakteja lisää. Tavoitteena on hyvä fiilis, selkeä ohjaus ja mahdollisimman hiljainen & kuuliainen Noppa :D



Noppa antoi ottaa kiinni hyvin treenien jälkeen, reviteltiin remmillä ja leikittiin hetki ennen kuin lähdettiin hallilta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti