29. marraskuuta 2013

Perjantain perinteiset

Nopan perjantaitokot koostuivat seuraavasta:

Alkuun treenattiin noutoa koutsin opastuksella. Oma kapula oli jäänyt kotiin, niin käytettiin tunnarikapulaa. Noppa noutaa innokkaasti ja vauhdilla, mutta ei tuo kapulaa käteen asti. Kapulan pitämis- ja luovutusharjoitteluun saatiin vinkiksi treenata namialustan kanssa. Namialusta viereen, koiralla kapula suuhun ja vapautus alustalle. Pikkuhiljaa lisätään kestoa ja häiriötä (kosketaan kuonoa ja kapulaa).

Lisäksi otettiin seuraamista, jäävät liikkeet, istuen paikallaoloa, kosketusalustaa, kontaktiharjoituksia ja kaukokäskyjä läheltä (istu-maahan). Nopalla riitti virtaa, mutta se ei haukahtanut kertaakaan liikkeiden aikana :) Kosketuskepin kanssa seuratessa murmutti ja jurputti vähän, mutta ilman keppiä teki tosi hienoa pätkää.

Kevätkauden ryhmiinhaku alkoi myös. Neralle hain agiryhmäpaikkaa ja Nopalle tokoryhmäpaikkaa. Kevätkaudella on tarkoitus suorittaa myös agin alkeiskurssi. KAS:silla on keväällä tulossa myös tokon lyhytkursseja ja PK-tottiskurssi, joten todennäköisesti Nerakin pääsee tokoilemaan/tottistelemaan ohjatusti jossain välissä. Ryhmät jaetaan ennen joulua, joten niistä ja ensi vuoden tavoitteista myöhemmin lisää.



Joulupuuhastelut alkavat pian... Mietin toteuttaisiko tänäkin vuonna blogiin "kuva päivässä"-joulukalenterin. Joulukorttikuviakin on jo otettu, mutta ne paljastetaan sitten lähempänä joulua :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti