5. elokuuta 2013

Kesä ei lopu elokuuhun

Viikonloppu vierähti maaseudulla Muhoksella peltojen keskellä linnunlaulua kuunnellen :) Olimme siis siskoni koiria ja kissoja vahtimassa, ja taas kerran oli vähän eläintarha-fiilis ajoittain, kun jaloissa pyöri viisi koiraa ja kaksi kissaa. Hyvin meillä kuitenkin meni. Pennut (vai pitääkö niitä alkaa jo sanomaan junnuiksi...?) Rölli ja Noppa leikkivät koko ajan, ja belgitkin juoksivat rallia ympäri pihaa. Kissat vähän ihmettelivät menoa kauempaa, viisaita otuksia kun ovat. Tällä kertaa vältyttiin onneksi pahemmilta kommelluksilta :D

Nera ja junnut
Nera & Noppa
Noppa ja pallo
Tilli ja pallo

Sunnuntaina ennen kotiin lähtöä käytiin Häntä & Panta-hallilla treenaamassa agilitya. Nerakin pääsi tositoimiin, piii-iitkän tauon jälkeen. Sen kyllä näki, että taukoa on pidetty – alkuun Nerppu nimittäin piti vähän omaa hauskaa ja suoritti kaikki esteet itsenäisesti A-estettä ja keinua myöten :D Oli vähän innokkaana ja mielestään tiesi radankin ilman ohjausta.

Miten niin kontaktihullu...?

Noppa oli aivan super. Tylsäähän sitä on aina kehua, mutta kun se vaan on niin <3 Ja aivan älyttömän nopea siitä on tulossa, sellainen turboahdettu ferrari. Hyvin se oli kuulolla ja malttoi odottaa lähdössä. Otettiin hyppysarjaa valssilla ja yhdistettiin siihen putki, erikseen otettiin pujottelua ja rengasta.

Seuratkaa johtajaa, Jadea
Junnut Neran kiusana

I-pennut ovat kaikki kotiutuneet hyvin uusiin koteihinsa. Mukavia kuulumisia kuvien kera ollaankin saatu FB:n kautta. Kaikilla pennuilla on lähtenyt arki hyvin käyntiin ja kaikki omistajat tuntuvat olevan tyytyväisiä kakaroihinsa. Laitan myöhemmin syksyä blogiinkin päivitystä pentujen kasvusta :)



Noppa täytti jo 8kk tänään, sitä varten pitänee naputella ihan oma postauksensa kuvineen päivineen loppuviikosta. Niin ja kaivaa se mittanauha esille, jaiks :P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti