27. elokuuta 2013

Miltä näyttää onnellinen koira?

Pikkuhiljaa tässä on toivuttu kaikista mahdollisista vaivoista ja pian päästään taas treenien pariin. Ensi viikolla alkaa ohjatut, ja tälle viikolle olisi tarkoitus käydä ottamassa pienet muistuttelut ja "lämmittelyt" tulevaa kautta varten.

Nera on vielä jonkin verran jumissa. Laura tuleekin hieromaan Neran torstaina. Noppa on toipunut infektiostaan täysin, antibiootit on nyt popsittu ja Jadenkin tassuvaiva alkaa parantua.


Sen verran piti Jadea vielä kiusata, että vein sen uusintaverikokeisiin tänään. Edelliset näytteet olivat hukkuneet matkalla labraan, joten ei auttanut kuin mennä uudelleen neulalla tökittäväksi. Onneksi tällä kertaa saatiin varmaotteinen ja kokenut hoitaja ottamaan verikoe, ja saatiin homma hoidettua nopeasti alta pois. Jadehan ei tykkää ollenkaan eläinlääkärillä käynnistä. Se antaa nätisti tehdä kaikki toimenpiteet, mutta tassut sutivat aina ulko-ovea kohti – Jadella on ollut niin paljon ikäviä käyntejä ell:illä, että ihmekös tuo, jos ei hirveästi käynneistä innostu...


Jospa nyt saataisiin pitää Jaden kanssa ainakin vuosi taukoa ell-käynneistä!

Itse toivun parhaillaan kovasta flunssasta. Vasta ihan parina viime päivänä on jaksanut lenkkeillä hengästymättä puolikuoliaaksi. Käytiin eilen jokasyksyisellä Oijärven retkellä. Jade niin nauttii tuollaisista matalista rannoista, missä se saa vetää rallia itsekseen, tehdä pukkihyppyjä ja läträtä vedessä. En ole kyllä koskaan nähnyt koiran rakastavan vettä noin paljon ja onkin ihana katsella Jadea vesileikkien parissa. Siinä on onnellinen koira ja voin olla siitä 100% varma.


Nauratti, kun Noppa yritti pysyä Jaden perässä vedessä ja selvästi yritti myös olla kastumatta :D Niin huvittavan näköisiä loikkia se suoritti, että ei voinut kuin nauraa ääneen. Kameran muistiin ei tallentunut todistusaineistoa: harmi, kun en tajunnut ottaa videolle touhua! Ehkä ensi kerralla sitten.

Vedessä pitää pysyä kuivana!

Pari viikkoa taaksepäin kävin moikkaamassa tällaista Lennu-poikaa, ikää silloin 10-viikkoa. Tässä pari kuvaa pentukuumeisille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti