18. joulukuuta 2014

Vuoden vikat

Tiistaina tokoiltiin ohjatusti viimeistä kertaa tälle vuodelle. Ohjelmassa oli ruutua, kaukoja ja hyppyä. Noppa oli hyvässä iskussa. Hieman se otti välillä häiriötä Pääsky-belgistä, joka jostain kumman syystä Noppaa hirveästi kiinnostaa, mutta muuten oli kivasti kuulolla ja menossa mukana. Pitäisi itse muistaa Oilin opit noissa häiriötilanteissa ja _vaatia_ koiraa kuulolle.

Treeneistä en sen kummempaa analyysiä tällä kertaa naputtele. Ruutua pitää harjoitella pallopalkalla, jotta pysähtymiskäskyn saa napakaksi ilman kosketusalustaa. Kauko-pohdinnan naputtelen blogiin myöhemmin, siitä tulee oma postauksensa jossain vaiheessa – aiheesta kun riittää jutunjuurta ja pähkäiltävää.

Ensi vuodelle en ota sen kummempia tavoitteita. Toivon ehjää treenivuotta ilman pitempiä saikkuja. Toivottavasti universumi ottaa toiveesta koppia... Jos näin onnellisia sitten ollaan, että saadaan olla terveinä, niin tokoillaan ja rallytokoillaan, käydään kokeilemassa paimennusta, mahdollisesti käydään luonnetestissä Nopan kanssa, ehkä mahdollisesti pentuja Neralle keväälle, Jaden kanssa doboillaan.

Noppa sai paikan AVO-VOI-tokoryhmästä ja keväämmällä päästään toivon mukaan myös rallytokokursseille.

Valkoista joulua odotellessa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti