17. joulukuuta 2014

Pentuja ja (?) pentusuunnitelmia

Nähtiin tänään Neran lapsukaisista Iivoa (Into The Wild), Vitsiä (Inside Joke) ja Hallaa (Instant Karma). Koiralaumaa oli muutenkin mukana treffeillä vähän turhankin iso sakki, ensi kerralla ainakin omat "ylimääräiset" saa jäädä kotiin. Saa pennut sitten leikkiä keskenään, eikä ole ihan niin hasardia hommaa :P

Iivo, Nera, Vitsi ja Halla

Iivolla oli kivasti turkkia, mutta nämä meidän tyttöset on niukempikarvaista mallia. Hallalla oli juuri alkanut karvanlähtö ja Vitsi lopettelee omaansa. Pennut tulivat erinomaisen hyvin juttuun keskenään, ja meno oli välillä melko aivotontakin. Joukossa tosiaan tyhmyys tiivistyy :D Vauhtia riitti, ja vaarallisia tilanteitakin, joista onneksi selvittiin säikähdyksellä.


Vitsi
Iivo


Iivo, Vitsi ja Halla ovat kivoja, avoimia ja vilkkaita belginalkuja. Vitsi jäi pieneksi, mutta muut ilmeisesti ovat (kauempana asuvatkin) ihan normimitoissa. Kuulumisia kauempaa asuvilta tulee säännöllisesti FB-ryhmässä ja ensi vuonna toivon mukaan mahdollisimman moni kävisi virallisissa terveystarkastuksissa. Niitä odotellessa :)

Halla

Neran seuraavaa pentuettakin tässä on mietitty, monelta kantilta. Uroksella, jota olisin halunnut käyttää, todettiin uusintasilmäpeilauksessa kaihi, joten urosvalinta on vielä täysin avoin. Jotain alustavia tiedusteluja olen tehnyt. Mielelläni Neraa vielä käyttäisin, koska se on terve, miellyttäväluonteinen narttu ja on aina saanut kehuja ystävällisestä ja rauhallisesta luonteestaan kaikkialla missä sen kanssa on tullut kuljettua. Vielä pitäisi vain löytää sopiva uros ja varmistaa myös uusintakuvauksessa, että Neran viime tammikuussa operoitu jalka on kunnossa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti