12. kesäkuuta 2014

Keep calm and cool as a cucumber

Ilmeisesti sateinen sää sopii minun ja Nopan aksatreeneihin paremmin kuin hyvin; viilentää vähän tunteita kummallakin osapuolella...! Tänään siis pitkästä aikaa agilitytreenit, joista jäi itselle sellainen fiilis, että edistyttiin ja koira oli kuulolla, eikä kuumunut liikaa tumpelon ohjaajan kanssa.



Tehtiin ylläolevaa rataa. Päästiin esteelle 6. asti ja tehtiin esteet 7,8 ja 9 omana sarjana. Teemana siis takaakierrot ja välistäveto.

Edelleen minulla on ongelmana, etten malta ohjata loppuun asti, vaan ennakoin jo seuraavaa estettä (minkä Noppa kyllä näkee). Noppa ei irtoa vielä niin hyvin, että voisin moista harrastaa. Noppa on myös tokokoirana hyvin fiksoitunut hakeutumaan koko ajan vasemmalle puolelleni: välillä tuntuu, että se ei ole ollenkaan tajua, että palkka voisi mahdollisesti tullakin oikealta.

Tänään jaksettiin kuitenkin hyvällä fiiliksellä jankata ongelmakohtia ja tosiaan jäi ei-niin-epätoivoinen fiilis treeneistä. Ehkä me tästä vielä noustaan... Pitäisi vain saada aikaiseksi käydä taas treenailemassa itsekseen näitä tunneilla käsiteltyjä asioita, kuten alla olevaa putkijarru-rataa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti